2777
2789
عنوان

امروزرفتم خونه شوهرم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
داروها همه عوارض دارن حالا منظورت چیه

اخه عوارض قرصاخیلی بیشترازدرمانشونه!اینجوری ک زندگی مابدترمیشه زده بودخواب الودگی اختلال شخصیتی زودانزالی کاهش میل جنسی ومرگ ناگهانی ابریزش بینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی نرمال نیست؟علایمش چیه  اگه حالش خیلی بده باید بخوره وگرنه بدتر میشه تازه نباید سر خود ...

مثلا همون خانمی ک الان توتاپیک گف بدبینه خیلی زودعصبی میشه وکنترلشوازدست میده فک میکنه همه دشمنشن،خیلی بددهنه،وخیلی ازعلایم های دیگ

ازاول ازدواج اینجوری بودبخاطرمشکلاتمون هم روزبه روزبدترشد،خونوادش کلادپ افسرده ای هستن اینومشاورم به ...

پس حتما تو خونشون مشکلاتی بوده که شوهرت افسردگی گرفته وگرنه ادم بدون دلیل اصلا افسردگی نمیگیره

چشمانم را