2777
2789

سلام

من تخمدان پلیکیستیک دارم. این ماه لتروزول مصرف کردم. امروز روز ۱۲ سیکلم بود سونو دادم یه فولیکول ۲۰ داشتم . ضخامت اندومترم ۶.۵ بود.

الان به دکترم دسترسی ندارم نمیدونم چیکار کنم. آمپول بزنم یا نه خودش آزاد میشه. تا شنبه هم میترسم تبدیل به کیست بشه و دیگع نشه آمپول زد.

ضخامت اندومترم هم پایینه به نظرتون باید استرادیول بخورم یا دوفاستون؟

کسی شرایط مشابهی براش پیش اومده یا اطلاع داره؟

ممنون میشم کمکم کنید

من لتروزول رو با دوفاستون خوردم جواب گرفتم👍

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دکتر من گفت لتروزول کیست اور نیست و نیازی ب امپول زدن نداره اخه ی فولیکول بزرگ میشه و میشه غالب ک همونم ازاد میشه

ولی کلومیفن چون چنتا فولیکول بزرگ میکنه حتما باید با تزریق امپول باشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

اگرم آمپول نوشته برات بزن حتما

ضرر که نداره ...برای ازادسازیه

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
عزیزم دکتر من گفت لتروزول کیست اور نیست و نیازی ب امپول زدن نداره اخه ی فولیکول بزرگ میشه و میشه غال ...

عزیزم من دوتا فولی داشتم با لتروزول یکیش شکرخدا نی نی شد و یکیش اما کیست شده

البته ایشون میگن یه فولی داشتن

عزیزم من دوتا فولی داشتم با لتروزول یکیش شکرخدا نی نی شد و یکیش اما کیست شده البته ایشون میگن یه فو ...

نمیدونم والا دکترمن اعتقادش اینه ک لتروزول اصلا کیست نمیاره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
مبارکه عزیزم دوفاستونو از روز چندم خوردید؟ شما هم سونو دادید؟ ضخامتتون چند بود؟ آمپول زدید آزادشه؟

از روز 14/15 پری

ممنونم عزیزم...منم ضخامتم کم بود 8 اینا بود که دوفاستون خوردم

عزیزم دکتر من گفت لتروزول کیست اور نیست و نیازی ب امپول زدن نداره اخه ی فولیکول بزرگ میشه و میشه غال ...

آهان 

ولی از چند نفر شنیدم که لتروزول خوردن آمپول نزدن کیست شده. نمیدونم مال منم کیست میشه یا نه

آهان  ولی از چند نفر شنیدم که لتروزول خوردن آمپول نزدن کیست شده. نمیدونم مال منم کیست میشه یا ...

انشاءالله مال شما نی نی میشه💜