2777
2789

سلام. 

خانما ما دیشب جایی دعوت بودیم به صرف شیرینی.فردا شب همونجا دعوتیم به صرف شام.ولی نمیدونم بریم یانه!

چون خانمی اونجا بود که  قبل از آشنایی من و شوهرم،، به شوهرم پیشنهاد  ازدواج داده بود.و شوهرم بهش گفت که چون قصد ازدواج دارم،، قبول میکنم.ولی قولی بهت نمیدم.صرفا بخاطر اینکه بیشتر بشناسمت قبول میکنم.بعداز یه هفته شوهرم متوجه شده که اون خانم،، اونی که میخواد،، نیست و باهاش کات میکنه.اون خانم از فامیلای دور شوهرمه.اینارو شوهرم توی دوران نامزدیمون بهم گفته.

دیشب که مهمانی بودیم،، دیدم اون خانم هم هست.شوهرم کهیچ توجهی بهش نمیکرد.ولی حس کردم که اون خانم به هم ریخت.دوتا بچه هم داره..و مطمعنم که فردا هم توی مهمانی هست.حالا ما فردا شب بریم بنظرتون؟؟

بنظرم اگر باعث میشه حس بدی پیدا کنی نرو 

ارامشت از هر چیزی مهمتره

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چرا نباید بری.خوشبختانه شوهرتم ک بهش توجه نمیکنه.برو و اصلا به گذشته واکنشی نشون نده اگه نری فک میکنه اونو تهدید میدونی واسه خودت

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

برید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

من بودم میرفتم 

یه چیزی بوده تموم شده رفته

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اره عزیزم برو اصلا انگار انگار با اون خانومم اگه ب روی خودش نیاورد نیار  گذشته گذشته شاید اون بیچاره  هن خجالت میکشه گذشتشو ب روش نیار عزیزم

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
اون خانم به شوهرت پیشنهاد داده بوده؟😐 مردا هم چه چیزا که نمیگن اگه حس خوب نداری نرو ،دلیل نداره بخ ...

بله.

ناگفته نماند که منم خودم به شوهرم پیشنهاد ازدواج دادم.البته از طریق خواهر خودم و خواهر شوهرم.نه مستقیم