carmena مدیر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 عنوان اگه شوهرتون بره پارتی باهاش میرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 58 پست همسرم یه دوست داره زنش خیلی بی بند و باره تو مهمونیا مست میکنه و با مردای غریبه می رقصه کلا با سبک زندگیش مخالفمولی همسرم بخاطر دوستش تو مهمونیاش شرکت میکنه منم میبره چند باری رفتم این سری نمیخوام برم تا بیخیال بشهولی میگه نیای تنها میرمچیکار کنم بنظرتون؟ من به غیر ممکن اعتقاد ندارم! 1397/12/16 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فایی_طلا عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 4774 بگو اهل حال، چرا بی بند و بار؟ میگه زنه میره با مردای دیگه میرقصه میشه دقیق بگید بی بندو باری به چی میگن؟ واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
روژان۲۱ عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 8504 والا ما دوست بودیم تو دوستی باهم میرفتیم ازدواج کردیم جفتمون دوست نداریم بریم به این سبک روابط زود پایان بده من دخترخالم زندگیش بخاطر همین ازدست رفت بخاطر همینم منو شوهرم گذاشتیم کنار
سارا۶۹۹۶ عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 158 یه نذری و نیازی بر میداشت که اره یا یه مهمونی دیگه خونه مامانش یا خواهر خودش جور میکردم همون شب که نتونه بره سر فرصت هم باهاش صحبت جدی میکردم و دلایل رو می گفتم
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36228 من این تیپ مهمونی ها رو دوست دارم و میرم .و به کسی که میره پارتی بی بند و بار نمیگن😝 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 شوهرت هم خوشش میاد وگرنه نمیرفت با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
اسکارلت۹۷ عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2050 میگه زنه میره با مردای دیگه میرقصه میشه دقیق بگید بی بندو باری به چی میگن؟ تو فرهنگ ما بی بند و باری به نظر داشتن به اون مردا می گن.حالا برای شما تعریف نشده یه زن بتونه در حضور شوهرش بدون منظور با کسی برقصهولی خوب نیست برچسب بزنینهمون طور که خوب نیست من به شما برچسب متحجر بزنم الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9186 پارتی که نه اصن نرفتم و نمیرم ولی مهمونیای مختلط فامیل میریم گاهی اوقات که بدونیم بهمون خوش می گذره😄
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 من این تیپ مهمونی ها رو دوست دارم و میرم . و به کسی که میره پارتی بی بند و بار نمیگن😝 زن شوهر دار بره بغل مرد غریبه مست کنه و یقه و پاهاشو بریزه بیرون قهقهه بزنه چی میگن پس؟ من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 تو فرهنگ ما بی بند و باری به نظر داشتن به اون مردا می گن. حالا برای شما تعریف نشده یه زن بتون ... زن متاهلی که با لباس باز بره بغل مرد غریبه مست کنه و قهقه بزنه روشنفکره به نظر شما و من که نمی خوام این صحنه ها رو ببینم متحجر؟!!!!! من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
مرمری۶۹ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 18104 خوش میگذره کهمن عاشق همچین مردای پایه ایمتو نری یکی بهش اویزوم میشهبرو
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 خوش میگذره که من عاشق همچین مردای پایه ایم تو نری یکی بهش اویزوم میشه برو مست می کنه خیلی هم مست میکنهخیلی نگران می شماصلا بهم خوش نمی گذره من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 اگر نمیتونی مانع رفتنش بشی و حتما میره. خودتم حتماااااا باهاش برو مبادا تنها بره هاااااا مست می کنه اصلا بهم خوش نمی گذرهاز مستی متنفرم من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 چی بگم والا لاکچری نیستم تجربه نکردم لاکچری بودن نیست پارتی رفتنبنظر من خز بازیه برای دخترای 16-17 سالس من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
carmena مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 1518 من هرجا شوهرم بره باهاش میرم حتی اگه مست کنه و تلوتلو خورون برگرده خونه بازم باهاش میری؟ من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!