2777
2789
عنوان

کاهش شدید وزن در شیردهی

10919 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من ۸ ماهه زایمان کردم َدیدا لاغر شدم شیر خودمو میدم به بچه حدودا  وزنم رسیده به هفت هشت کیلو  قبل از بارداری  .صورتم شده پکست و استخون پاهام لاغر و استخونی شده شلوارام‌زار میزنند تو پام هر چی هم میخورم تاثیر نداره..مکملی چیزی سراغ ندارید تو شیر دهی بخورم یکمی چاق بشم

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

منم خیلی لاغر شدم‌

صورتم استخون شده

رنگ به رو ندارم هر کی میبینه میگه چرا این شکلی شدی 

خبر ندارن من یه ساعت هم خاب راحت نداشتم ۶ ماهه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی لاغر شدم صورتم خیلی لاغر شده لباسام همه گشاد شدن احساس میکنم زشت شدم اصلا دلم نمیخاد عید کسی منو با این وضع ببینه 

خدا رو شکر ما فقط اعصاب نداریم !خیلی هاهستن "ذات" ندارن

از خودم ایکل و ریختم دیگه خجالت میکشم جلو شوهرم هر جا هم میرم همه به روم میارن ....لیدی میل تو بارداری خوردم اصلا هیچ تاثیری روم نداشت ..پودر گالاکتومید نمیدونم چیه یه چی باشه که رو بچم تاثیر بد نذاره

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
پس چرا من لاغر نمیشم؟ ؟؟؟ بچه ام ۶ ماهش شده و فقط هم شیر خودم رو میخوره

شما مرتب کلسیم و مولتی میخوری

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
از خودم ایکل و ریختم دیگه خجالت میکشم جلو شوهرم هر جا هم میرم همه به روم میارن ....لیدی میل تو باردا ...

عزیزم فک میکنم تا بچهمونو از شیر بگیریم وضعمون همین باشه خیلی ها ب من میگن از شیر بگیری دوباره وزنت برمیگرده 

خدا رو شکر ما فقط اعصاب نداریم !خیلی هاهستن "ذات" ندارن

عزیزم من دوماهه بچمو از شیر گرفتم من هم توی شیردهی بخصوص سال دومش حدود ۳۳ کیلو وزن کم کردم یعنی ۱۷ کیلو از قبل از بارداری کمتر صورتم پوست استخون شده هر میبینم میگه چقد از بین رفتی 

تو ابن دو ماه که از شیر گرفتمش ۱۰ کیلو وزنم زیاد شده 

اشتباه منو نکن بچه رو زود از شیر بگیر  یکسالو سه چهار ماه بهش شیر بده درسته وزن بعدا برمیگده ولی صورت به این راحتی ها دیگه چاق نمیشه لاغری صورت باعث چین و چروک چشم میشه که برای من هنوز برنگشته