2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عشق منه

راستش اولین باره خودم میخوام درست کنم. تقریبا شبیه قیمه میشه بدون لپه با بادمجون؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
راستش اولین باره خودم میخوام درست کنم. تقریبا شبیه قیمه میشه بدون لپه با بادمجون؟

بادمجونا رو سرخ کن

بذار تو قابلمه کمی روغنشو که گرفتی، بذار با آب بپزه. بعد ی ساعت رب بزن،نمک و زردچوبه. بذار آبشو بکشه، جا بیفته

آخرسرم یا آبلیمو یا آبغوره بزن

ما اینطوری درست می کنیم

بادمجونا رو سرخ کن بذار تو قابلمه کمی روغنشو که گرفتی، بذار با آب بپزه. بعد ی ساعت رب بزن،نمک و زرد ...

آها ممنون. مامانم گوشت هم میریزه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
آها ممنون. مامانم گوشت هم میریزه

منم گوشت میزنم بادمجون سرخ کن بزار کنار گوشته تو باپیاز سرخ کن یکم زردچوبه بزن 2تا گوجه رنده کن بریز رو گوشتت یه تفت بده یه قاشق ربم بزن ادویه فلفل سیا یکم دارچین بزن بادمجون هاتم بزار تو قابلمه 2لیوان آبم بریز روش بزار باحرارت کم بپزه عالی میشه