یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر منم سه ماه و چند روزشه 4 روز ی بار پی پی میکنه شیر خشک هم میدم اما بازم هیچی خیلی خیلی لاغر😭🙁
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
الان ۲۰روز داره از واکسنش میگذره چن روزه اینجوری شده نه شیر خشک میخوره
شما چند پیمانه میدین هر وعده چند ساعتی ی بار؟
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
عزیزم اگه خودتون یا همسرتون کودکی لاغر بودید اصلا زور نزن که نمیشه من به بچه هام هرچه فکرش کنی دادم اما لاغرتر شدن که چاق شدن تا آخرش مامانم بهم گفت خودت وقتی به دنیا پرستارگفت این لاغر مردنی هم زنده میمونه