2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

362 بازدید | 28 پست

سلام مامانا عزیز و مهربون میشه به من کمک کنید و درباره از پوشک گرفتن بچه هاتون تجربیاتتون و بهم بگید، من دوماه درگیرم دریغ از یه بار جیش گفتن واقعا خسته و کلافم دیگه، تمام فرشا و کف خونه و اتاقارو همرو شستم دلم نمیخواد دیگه جایی کثیف بشه، امروز از شدت عصبانیت بعد دوماه پوشکش کردم، اگر خودم سر هر نیم ساعت ببرمش جیش میکنه اگه نبرمش اصلا جیشش و نمیگه از همه شیوه های تشویق و تنبیه و جایزه و برچسب و شهر بازی و همه چی ام استفاده کردم، ولی هیچ جوابی ندیدن😢خسته شدم دیگه لطفا کمک کنید 

من اول از پی پی گرفتمش بعد اونو که کامل یاد گرفت، رفتم سراغ آموزش جیش. کلا یه هفته هم بیشتر طول نکشید. ولی مرحله اولیه ش که آموزش جیش 2 بود خیلی سخت بود، نزدیک یک ماه وحشتناک یبوست گرفت

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول از پی پی گرفتمش بعد اونو که کامل یاد گرفت، رفتم سراغ آموزش جیش. کلا یه هفته هم بیشتر طول نکشی ...

عه یعنی میترسید جیش کنه؟؟؟؟؟مایعات نمیخورد که جیش نکنه؟؟؟؟ببخشید پرسیدم اخه خودم عید میخوام پسرمو از پوشک بگیرم میشه بیشتر توضیح بدی پسرم هنوز حرف نمیزنه میتونم از پوشک بگیرمش؟؟؟

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
من اول از پی پی گرفتمش بعد اونو که کامل یاد گرفت، رفتم سراغ آموزش جیش. کلا یه هفته هم بیشتر طول نکشی ...

خداروشکر، خدا بهم رحم کرده، جیش دوش تایم داره میدونم سر چه ساعتی ولی جیش یکش و یعنی نبرمش ول میده تو خونه 😭😭😭

عه یعنی میترسید جیش کنه؟؟؟؟؟مایعات نمیخورد که جیش نکنه؟؟؟؟ببخشید پرسیدم اخه خودم عید میخوام پسرمو از ...

خدا صبرت بده یعنی سخت ترین مرحله بچه داری به نظرم کن دارم دیوونه میشه همه دوست و آشنا و فامیل دارن کمکم میکنن 

خدا صبرت بده یعنی سخت ترین مرحله بچه داری به نظرم کن دارم دیوونه میشه همه دوست و آشنا و فامیل دارن ک ...

باز خوبه کمک داری من فقط میدونم یساعت یبار باید ببرم دستشویی....اگه خواب بود چ کنم؟بیدارش کنم ببرمش؟باید جدا جدا یادش بدم جیش و پی پیشو🤔وای هیچی نمیدونم😢

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
عه یعنی میترسید جیش کنه؟؟؟؟؟مایعات نمیخورد که جیش نکنه؟؟؟؟ببخشید پرسیدم اخه خودم عید میخوام پسرمو از ...

میترسید از جیش کردن تو دستشویی، جیش 1 که اصلا بلد نبود تا وقتی که کامل آزاد و باز گذاشتمش تو خونه و چند باری تو شلوارش جیش کرد تا یاد گرفت. ولی واسه جیش 2 خودم از حالات صورتش متوجه میشدم میخواد جیش کنه و سریع میبردمش دستشویی، ولی همین که به دستشویی می سید یا با کلی گریه و زاری کارشو انجام میداد یا هم اصلا انجام نمیداد ! بعدش به خاطر همین یبوست گرفت شدیدددددد... منم دیدم اینطوریه تا زمانی که یبوستش خوب شد بیخیالش شدم و باز دوباره شروع کردم، این دفعه هم دوست نداشت و با اکراه انجام میداد ولی انگار یه کم ترس و وحشتش ریخته بود و دیگه خبری از گریه و یبوست نبود. بعد تا زمانی که کامل جیش 2 رو یاد گرفت و خودش میومد میگفت جیش دارم صبر کردم و بعد دیگه کامل پوشکو حذف کردم و جیش 1 رو هم بعد چند بار خرابکاری یاد گرفت

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
جیش یک و دو چیه

همون شماره ۱ و۲ خودمون

جیش۲ پی پی

جیش۱ همون جیش😁

میترسید از جیش کردن تو دستشویی، جیش 1 که اصلا بلد نبود تا وقتی که کامل آزاد و باز گذاشتمش تو خونه و ...

چقد سخته😶

باز خوبه کمک داری من فقط میدونم یساعت یبار باید ببرم دستشویی....اگه خواب بود چ کنم؟بیدارش کنم ببرمش؟ ...

تو خواب جیش نمیکنن که یکم خوابت سبک باشه با کوچکترین تکونش بیدار بشی متوجه میشی میبری سرپاش میکنی راحت 

تو خواب جیش نمیکنن که یکم خوابت سبک باشه با کوچکترین تکونش بیدار بشی متوجه میشی میبری سرپاش میکنی را ...

پسرمن زیاد آب میخوره شبام دو سه بار تا صبح شیر میخوره جیش میکنه تا صبح خوابمم سبک نیس😶

دختر من به پی پی میگه جیش اووووخ 

😂😂😂😂