2777
2789

اینجا از همتون کسایی که بلدن،انجام دادن یا دنبال رنگ موی خاصی هستن تبادل نظر کنیم مفید باشه😍

مرسی از همگی🌹❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

برای عید چه رنگ‌مویی مد شده؟😍

شما چه رنگ مویی استفاده میکنین؟

تصمیم دارید چ رنگی کنید؟؟؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چی بزنم به موهام که با سشوار موهام فر بشه؟

بعد از حموم روی موهای نم دار موس فر مو بزن نیاز به خشک کردن هم نداره عزیزم

من ميخوام امبره پوست پيازى كنم بازم دودلم نميتونم درست انتخاب كنم

خیلییییی خوشگل میشه من دیدم😍

شایدبیشترازصدمدل توذهنمه نمیدونم شایدم رنگ نزنم این فقط دوتاشه

خیلی قشنگن😍