2777
2789

حرفی برای گفتن ندارم دوستان .فقط خوشبحال کسایی که اگه شوهراشون پول ندارن لااقل اخلاق دارن . کارمیکنم پول میارم باز لنگیم . اونوقت دومترم شوهرم زبون داره . هرچی ازدهنش دربیادبهم میگه . فک نمیکردم زندگی مشترک به این کثافتی که میبینم باشه . ولی مهم نیست تحمل میکنم تا آخرین دقایق عمرم برسه و راااااحت شم و یه نفس بکشم و بگم خدایا خیلی باحالی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از زندکی مشترک نیست 

مشکل اکثر خانومایی که مشکل دارن اینه که شریک خوبی واسه این زندگی مشترک انتخاب نکردن 

اوه چقودر دکترانه صحبت نمودم🤔🤔😁😁

شاید زندگیم یه فرمولی داره که ما نمیدونیم😊🙃🔣

دیدم زنایی که خرج خونه بدن دیگه اون شوهر شوهر نمیشه بعد مثلا بخاطر اینکه مردونگیشونو اثبات کنن بیشتر گیر میدن

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 

قربون صبوريت برم من تحمل كن بخاطر دخترت هم ك شده دنيا ارزش نداره هيچكس هيچ تضميني برلي ي دقيقه ديگه اش هم نداره ك زنده بمونه يا ن بخاطر دخترت صبوري كن گلم

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
مشکل از زندکی مشترک نیست  مشکل اکثر خانومایی که مشکل دارن اینه که شریک خوبی واسه این زندگی مشت ...

بسی بسیار بالای دیپلم  بود 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
عزیزم وقتی کارمیکنی خرج خودتو دخترتو میتونی بدی چرا میزاری یکی بهت توهین کنه آقا بالاسر میخوای چیکار ...

اخه تنها چکارکنم؟ تنهانمیتونم دخترمو بزرگ کنم . بعدم خیلی به باباش وابسته س متاسفانه . میدونی تقصیرخودمه ازاول انقد رو دادم سوارم شده

مشکل از زندکی مشترک نیست  مشکل اکثر خانومایی که مشکل دارن اینه که شریک خوبی واسه این زندگی مشت ...

بابا اول اینجوری نبود  .خیلی آروم تر بود الان تاتقی به توقی میخوره مثه وحشیا میپره بهم . هزاربار گفتم مرد باش خودتو ازچشمم نندازولی نمیفهمه . واقعا الان از چشمم افتاده هرکاری ام میکنه اصن دیگه به دلم نمیشینه چون میگم چه فایده وقتی ناراحتم بجای اینکه حالمو خوب کنه میزنه تو مزمو درکم نمیکنه