2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای بالاخره اشکمووو در اوردن😢😢😢😢

من همش میدیدم الانم خیلی ناراحتم تموم شد😭😭😭

چقد دوس داشتم سوگل هم تو جمعشون بود 😢نمیمرد😭😭😭

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من چند روز پیش که سوگل مرد خیلی گریه کردم امشبم بالاخره تموم شد سرگرم بودیم باهاش هاااا

منم واسه سوگل گريه كردم 🙄

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بدی سریال های ترکی اینه خیلی زود جذابیتش رو از دست میده بعد برای ادامه دار کردن داستان هی شخصیت الکی و منفی وارد داستان میکنن همشون بلا استثنا همین هستن یه چند بار هم کما میرن بیرون میان دزدیده میشن پیدامیشن با اسلحه تهدید میشن همشون داستانهاشون تکراریه

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
خیلی شانس داشتن.همه بلایی سرشون میومد ولی نمیمردن😂😂😂 فقط سوگل مرد😩

بالاخره باید یکیشون میمرد.

تو این سریال بارها تا دم مرگ رفتن اما نمردن.

بارها تشیع جنازه همشون برگزار شد.

بدی سریال های ترکی اینه خیلی زود جذابیتش رو از دست میده بعد برای ادامه دار کردن داستان هی شخصیت الکی ...

دقیقا😂😂😂

بچه هاشونم معلوم نیست از کیه😂

تو هرفیلمی یکی هست ک بچه کس دیگست

دست کس دیگه بزرگ شده

بعد چندسال پیداش میشه😂😂😂