2777
2789
ن جان من خلاصه بگو کی با کی ازدواج کرد کیا مردن چجوری مردن😀 عاشقتم ❤

کمال که مرد، ایلول و سرکان هم جدا شدند باز سرکان با جمره دوس شد ، مارال: یه خانواده دنبال نوه شون میگشتن مارال فک کرد خانواده اش هستن بعدش فهمید که نوه اصلی شون ساغره ولی چیزی نگف بهش ولی بعداز چن وقت فهمیدن و ساغر باهاش قهر کرد ولی در آخر آشتی کردن باهم ، ایلول هم با یه جناب سروان آشنا میشه و ازدواج میکنن، سوگل هم که تو تصادفی که میکنن میمیره ولی بچش زنده میمونه. تمام 😆 خوب بود چیزی فهمیدی 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظر بودم گونی از ساغر خواستگاری کنه    

دقيقا منم فك كردم الان دختر گوني به گوني ميگه بابا اين مامان من بشه😂😂

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
خاک به سرش کنن ادم نمدونه محل ندادن هاسو باور کنه یا بچه اخر فیلمو 😐 😀😂😂😂😂مرسییی ایلول با کی ...

أيلول با سروان علي ازدواج ميكنه.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
من وأسه اوكيا خيلي گريه كردم 😭

من واس سوگل😢😢😢هنوزم ناراحتم😢😢😢

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
دقيقا منم فك كردم الان دختر گوني به گوني ميگه بابا اين مامان من بشه😂😂

واای منم😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊