2777
2789
عنوان

ببند دیگه دهنتو ااااه

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی چرا دهنش همش بازه؟

به خاطر روکش دندوناشه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اومده بود دورهمی میگفت همه بهم میگن شبیه راپونزلم       من یاد اون مارمولک دختره م ...

نگو عاقااااااااااااااااااااا من وقتی عینک میزنم دوستام میگن شبیه اسکاری کلی ناراحت میشم لاغری دست خود ادم نیس خخخخخخخ

من از مریم معصومی بدم میاد. اصلا نمیدونم چرا ازش بدم میاد😐😐😐😐

تز بس از خودراضیه و از خودش تعریف میکنه خیلی بی شخصیته ادم کع خودش اینقدر از خودش تعریف نمیکنه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

من نشناختم کیه 

ولی این حجم از تنفر به ی نفر چقدر عجیبه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چقددد چندشههه كاااش دهنشو صاف كنن توو فيلم😐

خیلی عوضیه تو فیلم. از بس ازش بدم میاد فیلم رو نگاه نمی‌کنم، به شوهرم میگم واسه ام تعریف کنه چی شد 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
خدایی چرا اینو اوردن توسریال این اصن کجابود کی اینو مشناخت .مثلا اون دختره یاسمن گرگ و میشو میاوردن ...

نه یاسمن نبین تو فیلم از این جنس آدم هایی ک خیلی قیافه میگیره و همه رو از بالا نگاه میکنه 

و کلا از دماغ فیل افتاده

البته حس می کنم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

اصلا خوب بازی نمیکنه خیلی خشک مصنوعی و نچسب

نقشش هم بهش نمیاد خوشگلم نیس نقش مقابل سامی باید یه دختر خوشگل میاوردن اونجایی هم که دختره تو فیلم به باباش میگه وات د فاز

وای یعنی حالم بهم میخوره از اون صحنه خیلی مصنوعی میگف

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خیلی عوضیه تو فیلم. از بس ازش بدم میاد فیلم رو نگاه نمی‌کنم، به شوهرم میگم واسه ام تعریف کنه چی شد&n ...

اون بازیگر مرد ک نقش ترنس بازی میکنه براش متاسفم واقعا چیکار میکنن با خودشون بخاطر یه نقش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

اه اه منم بدم میاد از اون لب ولوچش.به قول دوستمون بخاطر روکش دندوناشه میخواد بگه من دندونام سفیده مثلا

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌