2821
2789
عنوان

دل درد😔

127 بازدید | 12 پست

من اين ماه اقدام داشتم قبلشم سونو دادم رحمم هيچ مشكلي نداره.دكتر بهم كلوميفن داده چون تو تابستون اقدام داشتم.حالا الان كه ٤ روز مونده به پريودم.يه هفتس زير دلم كلا درد ميكنه.بيشترم سمت راسته.اول از آپانديس ترسيدم ولي ديدم علايم ديگه اي ندارم ازش.

يه نكته ديگه اينكه ببخشيد ترشح سفيد دارم بدون بو.به نظرتون علت دل دردام از عفونته سا قرصه سا بارداري؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بيشتر درده.اما يه موقعها تير ميكشه. ببين بيشتر درد پريوده انگار.ولي خب يه هفته ست كه دارم

منم ازین دردا زیاد داشتم مال من ک تخمدانم بود تیر میکشید درد میکرد هم زمانی ک میخواستم پریود شم هم زمان تخمک گذاریم

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
منم ازین دردا زیاد داشتم مال من ک تخمدانم بود تیر میکشید درد میکرد هم زمانی ک میخواستم پریود شم هم ز ...

من تو تخمك گذاريم فقط يه روز درد دارم.تو زمان پريودم فقط همون روزي كه پريود ميشدم تا فرداش درد داشتم اما اين سري يه هفتس درد دارم!

من تو تخمك گذاريم فقط يه روز درد دارم.تو زمان پريودم فقط همون روزي كه پريود ميشدم تا فرداش درد داشتم ...

نمیدونم والا ب نظر من ک طبیعیه آخه خودم همیشه درد داشتم😀

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤