2777
2789
بیمارستان رجایی تهران دکتر مهدوی بهترین ه اولین کسی که پیوند قلب کودکان و انجام دادن  پسر منم ...

یعنی دکتر مهدوی رو معرفی کنم فک کنم یه بار اومد تو تی وی دکتر مهدوی

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمان تاپیک خیلی گذشته اما اومدم به کساییکه بعدها برای بچه هاشون دنبال دکتر خوب میگردن بگم بچه هاتون و پیش دکتر مهدوی نبرید. دکتر دخترم بود؛ خیییییلی ازش ناراضی بودیم. خیلی بی وجدان و مغروره. فقط عشق مصاحبه و عکس گرفتن داره...همه لبخنداش و انرژی مثبتشم فقط تو عکسه؛ درواقعیت اصلا اینجوری نیست؛ بمب استرسه. دکترشعبانیان عااااالیه؛ ببرید پیش ایشون. نظیر این دکتر خیلی کمه، پیگیر، حرفه ای، دلسوز. خدا امثال این دکترو حفظ کنه برای مردم🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خواهش میکنم عزیزم😘❤ دختر دوستتون چطوره؟ پیش کدوم دکتر بردنش بالاخره؟

دکترش رو نپرسیدم ولی هزار ماشالله الان خوبه کرونا باعث شده زیاد هم دیگه رو نبینیم 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت