علامتاس ابریزش بینی از صبح تا شب عطسه یه چسم شقیقه وبینی درد فرداش سمت محالف تا یخ هفته ادامه داره
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هر وقت شوک عصبی پیش بیاد برام یا کارم سنگین باشه یا خوابم درست نباشه شروع میشه.تا سرمونبندم همه جارو تاریک نکنم و سکوت کامل نباشه آروم نمیشم.دردش به حدی میرسه دلت میخواد کله ت رو بکنی بندازی دور. قرص هم باید همیشه بروفن و ژلوفن توی کیفم داشته باشم.کلا همه حواسشون هست من عصبی نشم وگرنه سردرد بیچارم میکنه .
ی طرف سرم درد میگیره شدید چشمم شقیقه هام ی رگ از گردنم ادامه داره تا وسط کمرم با روسری سرمو محکم میبندم به نور و بوی عطرحساسم معمولا ۴۸ ساعت طول میکشه مسکنم تاثیری نداره