2777
2789

من میگرن قاعدگی

علامتاس ابریزش بینی از صبح تا شب عطسه یه چسم شقیقه وبینی درد فرداش سمت محالف تا یخ هفته ادامه داره

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت شوک عصبی پیش بیاد برام یا کارم سنگین باشه یا خوابم درست نباشه شروع میشه.تا سرمونبندم همه جارو تاریک نکنم و سکوت کامل نباشه آروم نمیشم.دردش به حدی میرسه دلت میخواد کله ت رو بکنی بندازی دور. قرص هم باید همیشه بروفن و ژلوفن توی کیفم داشته باشم.کلا همه حواسشون هست من عصبی نشم وگرنه سردرد بیچارم می‌کنه .

من قبل از سردرد متوجه میشم داره حمله شروع میشه

سردرد من گاهی یک طرفه هست گاهی فقط جلوی شر و بدترنش درد پشت سرمه

تا میخواد شروع بشه اگه قرص یا شیاف مصرف نکنم خیلی شدید میشه و افت فشار و تهوع شدیدم میاره

قبلا با دوش آب داغ خوب میشدم الان دیگه نه

من هر وقت شوک عصبی پیش بیاد برام یا کارم سنگین باشه یا خوابم درست نباشه شروع میشه.تا سرمونبندم همه ج ...

من بیشتر عز درد از حس گیجی و گنگیش اذیت میشمو تموم بذنم درد میاد

ی طرف سرم درد میگیره شدید چشمم شقیقه هام ی رگ از گردنم ادامه داره تا وسط کمرم با روسری سرمو محکم میب ...

منم همش میبندم سرمو اما مثلا ی ساعت خوبه دوباره میگره 

بچه ها لطفا بگین چه داروهایی میخورین من معمولا در ماه ،و با سه بار میگیرم شماها چن بار در ماه

من الان بیست روزه دارم قبلا سیبیلیومو ازیپم میخوردم خوب بپد الان دارو نمخورم دوباره باس برم دکتر