2777
2789
عنوان

کیا تنهان

150 بازدید | 23 پست

دیروز باشوهرم دعوا کردم خیلی حرفای بدی بهش زدم الان چن ماهه درست وحسابی باهام حرف نزده یا خیلی وقتا ناراحته بهش میگم میگه هیچی نیس دوس دارم زیاد بهم محبت کنه برام وقت بذاره حواسش بهم باشه ولی هیچکدومو ندارم چندین باربهش گفتم با آرومی با عصبانیت دیگه جمع شد دیروز خییلی حرفای بدی بهش زدم البته اون موضوع دعوامونو بیشتربهانه کردم که خودمو خالی کنم ولی از چشمش افتادم خیلی بخدا منم به یه امیدی اومدم خونه بخت خیلی خودشو درگیرکارمیکنه اونقدر که در روز نیم ساعت همو میبینیم شبم که هیچ الانم گرفته خوابیده قلبم داره میترکه چرا من انقد تنهام؟😭نمیدونم خدا چرا منو به این دنیا آورده خدایا اون دنیا باید جواب دل شکسته ی منو بدی من که نمیگذرم ازت😭😭😭منم محبت میخوام همدم میخوام هم صحبت میخوام یکی که قربون صدقم بره نیازامو رفع کنه😔

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش برمیگشتم به همون روزام بخدا پیرشدم 

اره ادم مجردی ی امیدی داره شاید ی روز یکی بیاد

متاهلی چی😞😞😞😞

بهترین تعریفی ک از افسردگی شنیدم،جنگ بین مغزی ک میخواد بمیره و بدنی ک میخواد زنده بمونه  
فایده نداره هیچی فایده نداره دوس دارم بمیرم نمیدونم چرا نمیمیرم

🤕🤕🤕🤕خدا نکنه

باید وابستگیتو از اون کم کنی نباید تنها دلیل شادیت بشه توجه اون

خودت برا خودت ی کاری کن

بهترین تعریفی ک از افسردگی شنیدم،جنگ بین مغزی ک میخواد بمیره و بدنی ک میخواد زنده بمونه  
🤗مجبوری مث ما سینگلا قربون صدقه خودت بری

منم وضعيتم مثل استارتره شايد بدتر

و با توي سينگل هيچ فرقي ندارم

شوهر منم هفته اي ي روز مياد خونه كارش تهرانه 

كلا هم احساسات و اينا تعطيل و ... منكه به يه ورم گرفتم كلا خيلي وقته 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست