دیروز باشوهرم دعوا کردم خیلی حرفای بدی بهش زدم الان چن ماهه درست وحسابی باهام حرف نزده یا خیلی وقتا ناراحته بهش میگم میگه هیچی نیس دوس دارم زیاد بهم محبت کنه برام وقت بذاره حواسش بهم باشه ولی هیچکدومو ندارم چندین باربهش گفتم با آرومی با عصبانیت دیگه جمع شد دیروز خییلی حرفای بدی بهش زدم البته اون موضوع دعوامونو بیشتربهانه کردم که خودمو خالی کنم ولی از چشمش افتادم خیلی بخدا منم به یه امیدی اومدم خونه بخت خیلی خودشو درگیرکارمیکنه اونقدر که در روز نیم ساعت همو میبینیم شبم که هیچ الانم گرفته خوابیده قلبم داره میترکه چرا من انقد تنهام؟😭نمیدونم خدا چرا منو به این دنیا آورده خدایا اون دنیا باید جواب دل شکسته ی منو بدی من که نمیگذرم ازت😭😭😭منم محبت میخوام همدم میخوام هم صحبت میخوام یکی که قربون صدقم بره نیازامو رفع کنه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.