2777
2789
عنوان

خانمای باهوش بیاین بگین این جور حرف زدن مرد های مجرد ینی چی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
حقشه 😂خدا دلش نمیاد زنش بده میترسه زنه بدبخت بشه زیر دستش 

والا بخدا!

من یه بار دوستمو معرفی کردم بهش. گفت کجاییه؟ گفتم اصالتا مال فلان شهر هستن. گفت نهههه نمیخوام اونا زیاد میخورن! زن داداشم اونجاییه صبح تا شب داره میخوره داداشم از پس شکمش برنمیاد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بخدا! من یه بار دوستمو معرفی کردم بهش. گفت کجاییه؟ گفتم اصالتا مال فلان شهر هستن. گفت نهههه نم ...

😐این ببرن ببندن تیمارستان اینجوری فایده نداره 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
یه روز شاید این حس سراغ خودتم بیاد عزیزم ... سرزنشم نکن    

سرزنش نیس عزیزم.من خودم گاهی اوقات این فکرا میاد تو سرم.ولی ببین هر کی ی معیار داره ما نباید خودمونو برنامه ریزی کنیم برا دیگران.بالاخره تو هم روزی معیارهای طرف مقابلت هستی

😐این ببرن ببندن تیمارستان اینجوری فایده نداره 

نه حیفه انقد از دستش میخندم!

مثلا بهم میگه تو یه نفعی واسه شوهرت داری که این همه سکه مهرت کرده؟

خله ولی باحاله

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نه حیفه انقد از دستش میخندم! مثلا بهم میگه تو یه نفعی واسه شوهرت داری که این همه سکه مهرت کرده؟ خل ...

😂😂😂😂این مغزش تو همه چی اقتصادی کار میکنه 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
😂😂😂😂این مغزش تو همه چی اقتصادی کار میکنه 

دقیقا. خودشم میگه دست خودم نیست ۱۲ ساله دارم حسابرسی کار میکنم همه چی برام حساب کتابی شده