2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 😪😪😪

150 بازدید | 14 پست

من هفته ۳۷بارداری ام

حجم شکمم خیلی کمه و دکتر امروز فرستادم سونو رنگی

سونو گف ک مایع دور بجه کمه و ۲کیلو وزنشه و براساس سونو ۳۴ هفتته

الان دکتر میگه باید زایمان کنی

کسی مثله من بوده؟؟؟توروخدا بگین چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ان شالله که ب سلامتی بچه ات بدنیا میاد و عاقبت بخیر میشین 

اینجا کسی نمیتونه حتی اگر دکتر زنان زایمان باشه همینجوری راهنماییت کنه 

سابقه ی پزشکی شما باید توسطپزشک حاذقی بررسی بشه و بهترین تصمیم و بگیرین 

به یه دکتر دیگه هم نشون بدین ان شالله که خیره 

بچه ای دیدم که 1کیلو 800 گرم بود الان ماشالله برا خودش خانومی شده و تپل مپل هست 

من سونو و دکتر ی هفته اختلاف داشتن. و گفتن بچه رشدش کمه و دو هفته اختلاف رشد داره. اولای38هفته با وز ...

ب منم میگه ک باید سزارین بشی و اختلافشون ۲۱ روزه و مایع دور بچتم کمه

عزیزدلم ان شالله که ب سلامتی بچه ات بدنیا میاد و عاقبت بخیر میشین  اینجا کسی نمیتونه حتی اگر د ...

دکترم خیلی خوبه حتی تو سونوام بهم گفت ک باید سزارین شب و بچتا در بیارن تا رشد کنه بیرون رحم

ولی میترسم اخه ۲ کیلو خیلی کوچیکه

ب منم میگه ک باید سزارین بشی و اختلافشون ۲۱ روزه و مایع دور بچتم کمه

عزیزم. اونجا بودن به نفعه بچه نیس. بیرون میاد شیر بهش میدی بزرگ میشه. سلامتی در خطر نیس. دکتر بهتر میدونه. چرا اصرار به موندن داری.  بذار بیاد بیرون فسقلی

دعا کنین برا بچم

هیچیش نمیشه. توکل بخدا. ان شاءالله  صحیح و سالم بغلش میکنی. خودت هم در سلامت کامل بسر میبری. خواهر زاده ی من با وزن یک کیلو ونیم بدنیا اومد الان برا خودش ی پا خانوم پرستارشده