2777
2789
عنوان

خانوما مگه میشه

151 بازدید | 10 پست

من قبلا 80 کیلوبودم خیییلی چاق نشون میدادم رژیم گرفتم شدم 68... الان بعداز ازدواج دوباره شدم 80 امااینباراصلاچاقیم عین قبل نیست و هرکی جدیدببینه میگه معمولی هستی خودمم همین حسودارم.. عکسه قبلاکه 80بودمو تولب تاب دارم با 80 الان فرق داره

خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چطوري شدي 68تا؟ اره ميشه وزن ي عدده...سايز مهمه...

بارژیمه وحشتناک شدم 68..تا4ماه نون و برنج نخوردم بعدازاون 4ماه روزی فقط6قاشق خوردم شکروروغنوحذف کردم تالاغرشدم.. نوشابه دلستر بستنی فست فود کلانخوردم

خدایا هیچوقت تنهام نذاشتی

من ۶۰ کیلوام فقط یه کم شکم دارم باقی لاغره یه ماهه رژیمم..برنج و خیلی اشتباهه حذف کنید لاغر میشی عوضش مو و پوست و مشکل روده وافسردگی میگیری...برنج میخورم کم روش سبوس میریزم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›