2777
2789
عنوان

تعريف خوابى كه ديدى

83 بازدید | 18 پست

بچه ها من الان يه تاپيك زدم واسه تعبير خواب ، يه خانمى اومدن گفتن خوابتونو تعريف نكنين ممكنه كسى توو دلش راجب حتى خوابى كه ديدين يه چيزى بگه همون اتفاق بيوفته،

حالا نظر خود من، اين قضيه واسه ١٠ قرنه پيشه دهن به دهن چرخيده بعد از فوت حضرت محمد يك كلاغ چل كلاغ شده و شده حديث كه اكثر حديث ها هم معتبر نيستن

نظر شما چيه؟ شايد من اشتباه كنم

من خيلى دلم ميخواد تعريف كنم ولى جلو خودمو ميگيرم 🙈

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی تشکیل شده از تصورات ما از دنیای پیرامونمون و ما با تصورات و عقایدمون دنیامون رو میسازیم پس به هرچی اعتقاد داشته باشی همون اتفاق میفته 

من معتقد نیستم بههیچکدوم از این قضایا

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من شنیدم میگن اولین تعبیری ک کردن همون میشه!میگن چ خواب خوب بود چ بد بگو انشالله خیره

هر خوابى حامل خبره البته نه اون خواباى كابوس طورى و هر خوابى تعبير نداره، و اون خبر چه جورى با تعبير چپكى ما پيام خدارو كه يه چيزى مى خواد به ما بفهمونه عوض مى شه؟

نه منظورمو متوجه نشدى ، يعنى تعبيرى كه ما گفتيم اصن نبوده وقتى تعبير شد فهميديم اشتباه تعبير كرديم، ...

اره گلم همون اول متوجع شدم 

نميدونم چرا فك ميكني متوجه نشدم 😂😂😂😂😂😂😂