بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم ژله درست میکنم خوشکلا ولی دیگه شیرینی تعطیل .....تو سه دیقه سمبوسه درست میکنم پیش غذا تقریبا همه کیف میکنن ....میوه با سیخ چوبیا تزینی به تعداد مهمو درست میکنم هم خیلی باحاله هم خیلی به صرفه تره ....
آیفونو بکشین گوشیا خاموش تلفن خونه رو بکشین و از تعطیلات لذت ببرید😊
من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
اجیل ماهم نمیخریم چرا باید قیمتش ۶ماه ۱۰برابر بشه اونم کالای که فقط تو کشور خودمون تولید میشه بجهنم بزار هرکی هم میخاد پشت سرمون حرف بزنه بالاخره باید فرهنگ نخریدن کالای انحصاری جا بیافته
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی