2777
2789

ی لوله میکنن تو دهن کلا ۵دقیقس خیلی حالت تهوع داره و عق میزینی

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي راحته

ي دارويي بهت ميزنن نيمه بيهوش ميشي

اندوسكوپي هم به اين صورت كه رو تخت رو شونه دراز ميكشي

قبلش تو حلقت، ليدوكايين اسپري ميكنن كه بي حس شه و اون لوله كه رد ميشه اذيت نشي

بقيشو نميفهمي تا كار تموم شه و نرمال شي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من بدون بيهوشي هم انجام دادم

سخت هست ولي نه خيلي

فقط همون عق زدنهاش سخته وگرنه بعدش و اينا اصلا اذيت نميشي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ی لوله میکنن تو دهن کلا ۵دقیقس خیلی حالت تهوع داره و عق میزینی

وای راستش شوهرم میخاد انجام بده خودش که فقط میگه تمیز باشه دستگاش ضدعفونی شده باشه یهو بیماری نگیریم 

تو مطب متخصص هم میخاد انجام بده 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
برو با روش بیهوشی انجام بده یه امپول میزنه در حد ربع ساعت بیهوش میشی اصلا هیچ نمفهمی یه لوله میکننن ...

راس میگی خیلی بده 

خيلي راحته ي دارويي بهت ميزنن نيمه بيهوش ميشي اندوسكوپي هم به اين صورت كه رو تخت رو شونه دراز ميكش ...

اهاااا بعد شما بیمارستان انجام دادین??

من بدون بيهوشي هم انجام دادم سخت هست ولي نه خيلي فقط همون عق زدنهاش سخته وگرنه بعدش و اينا اصلا اذ ...

درسته 

شوهرم میخاد انجام بده اون فقط از اینکه دستگاه ها و اون لوله  تمیز هستن یا نه میترسه 

من با بیهوشی بودم بیمارستان لاله

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
من با بیهوشی بودم بیمارستان لاله

فک کنم همون بیهوشی خیلی بهتره خودمون باید انتخاب کنیم که بیهوش بشیم یا تشخیص پزشکه?

اون كه بدون بيهوشي بوده تو بيمارستان و رايگان بود

اون كه با بيهوشي بوده تو مطب بوده و ٤٧٠-٨٠ همين حدودا شده بود

درسته  شوهرم میخاد انجام بده اون فقط از اینکه دستگاه ها و اون لوله  تمیز هستن یا نه میترس ...

تو بيمارستان مراعات نميكنن

ولي تو مطب و خصوصي ها همه چيز يكبار مصرف هست و عوض ميشه

فک کنم همون بیهوشی خیلی بهتره خودمون باید انتخاب کنیم که بیهوش بشیم یا تشخیص پزشکه?

من ۳سالم بود فک نکنم برای سن بالاهارو بابیهوشی کنن اخه برای بچهاس بیشتر