2777
2789
عنوان

روی سه صفر چه رنگی خوب میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 63642 بازدید | 67 پست
من دودی و زیتونی نزدم فقط رو یه تیکه از موهام که با سه صفر روشن شده گذاشتم مشکی بد رنگی میده بهم.

دودی ده باید بزاری چار که همون مشکی میشه خخخخبعدشم دودیو با یه رنگ زیتونی بلوند شماره ده یا نسکافه ای ده یا نه یا هشت بزار کیو دیدی دودی چار بزاره خخخ

شما ک موهاتون خیلی بهتر از موها منه..من دیروز سه صفر گذاشتم اصلن خوشم نمیاد مث این پیر زنا شدم ک موهاشون سفیده و میرن رنگ میکنن واز دوباره امروز میخام برم شکلاتی بگیرم بذارم‌اگه خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیتونی نمیدون  ولی خودمبا سه صفر از شما خیلی نارنجی تر  شدم فندقی تیره65 .5 گذاشتم  خ ...

عزیزم من سه صفر زدم موهام نارنجی شد

زیتونی زدم روش اصلا نگرفت همون نارنجی موند حالا باید چیکار کنم

پشیمون شدم😔

بخوام رنگش قهوه ای ملایم شه باید چه رنگی بزنم؟

عزیزم من سه صفر زدم موهام نارنجی شد زیتونی زدم روش اصلا نگرفت همون نارنجی موند حالا باید چیکار کنم ...

از مغازه های که رنگ مو میفروشن بپرس  خوب راهنمایی میکنن  وایراسیون هم بهت میده درست میشه