2777
2789
خب بهش بگو باید هرماه یه مبلغی رو بهم بدی لازم دارم اونجوری توهم بده وام

ببین کار میکنه زحمت میکشه ولی بگم پس انداز کنیم میگه تواز شکم بچه میخوای بزنی از اول هر چی کار کرده داده خونوادش جمع نکرده حالام اینجور یعنی حساب همه چی داره ولی پس انداز اصلا     استاتر ببخشی تو تاپیکت سوال پرسیدم

فقط خدا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کار میکنه زحمت میکشه ولی بگم پس انداز کنیم میگه تواز شکم بچه میخوای بزنی از اول هر چی کار کرده ...

خواهش عزیزم، مردها معمولا به فکر پس انداز نیستن ما باید خودمون یه فکری بکنیم

ببین کار میکنه زحمت میکشه ولی بگم پس انداز کنیم میگه تواز شکم بچه میخوای بزنی از اول هر چی کار کرده ...

اگه درامدش خوبه و تواناییشو داره هر چند روز عادتش بده یه پولی بهت بده. اول عروسی خرجی دست من بود و ازش پس انداز میکردم بعد بچه دار شدن مشغله م زیاد شد و خرجی افتاد دست شوهرم ولی من هر چند وقت شوهرم یه پولی میده منم پس انداز میکنم معمولا. 

عزیزم میشه به ماهم یاد بدی چجوری پس انداز کردی؟

شوهرم عادت داره هر چند روزی پولی بهم بده حتی در حد پنجاه. برای عید هم از شوهرم و خانواده ها عیدی میگیرم کادوهایی که به بچه ها میدن و.... همه اینا سالی سه چهار تومن میشه جمع میشه یه تیکه طلای کوچیک برای دخترم میگیرم یا بدهیای خورد رو میدیم. موقع خریدم من دست تو جیبم نمیکنم البته😄😄

اگر ازدواج کردی هردو تصمیم به پس انداز بگیرید.و واقعا همه جوره صرفه جویی کنید.نه اینکه خودتون رو گرسنگی بدید , نه , وسایل اضافه نخرید و آنچه که دارید را درست استفاده کنید که خراب نشه.لازمم نیست کسی بدونه داریم چکار میکنیم.حساب پس انداز بدون عابر بانک و قلک خیلی کمک میکنه.