2777
2789
عنوان

تکرر ادار بیش از حد

253 بازدید | 14 پست

خانما من باردارم و از اونجا ک تکرر ادرارم از علائم بارداریه من خییییلی خیییلی زیاد تکرر دارم یعنی در طول دودقیقه من باید برم دستشویی و ادرارمم حجمش زیاده انگار ک چندساعته نرفتم دستشویی و اینکه اصلا مایعات نمیخورم و رنگ ادرامم سفیده دکتر میگه اگه زرد باشه و ب طرف تیره تر بره خطر داره اما من روشنه٫الان دیگه از ادرار زیاد نمیتونم بخوابم در طول روزم باید حتما خونه باشم ک ب دستشویی دسترسی داشته باشم٫و اینم بگم ک با اینکه یک ماهه ام تقریبا سایز شکمم از اندازه قبلا خیلی بزرگ‌تره بااینکه نیاید اصلا چیزی معلوم باشه !!!ب نظرشان این علائم بارداری دوقلویی نیست؟؟؟

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

بعد ماه دوم رحم میاد بالاتر و تکرر ادرار کمتر میشه و میره تا ماه هشتم و اون موقع تازه میفهمی تکرر ادرار چیه😁لعنتی انقد مزخرفه من حتی نمیتونستم از سر کوچه تا ته کوچه برم با اینکه تو خونه دستشویی رفته بودم ...خیلی بده...ولی مال الان رو نگران نباش ماه دوم نهایت سوم رحم که اومد بالاتر فشارش رو مثانه کمتر میشه و اوکی میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این علامت دوقلویی نیست منم سه ماه اول بارداری کلا تو دسشویی بودم 

من احتمال دوقلو زاییم هست حالا ام با این شکم بر آمده ک تو شوکم چطور یهو اومده بالا اینقد نمیدونم هرچی خدا بخواد هم دوس دارم باشه هم نه 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
بعد ماه دوم رحم میاد بالاتر و تکرر ادرار کمتر میشه و میره تا ماه هشتم و اون موقع تازه میفهمی تکرر اد ...

واااای پس همه تجربه کردین خدا کنه همینطور باشه واقعا خسته کنندس

هرچی خدا بخواد ولی دوقلو خیلی سخته بعدها پشیمون میشی خخخخ.الان داغی 

اره واقعا بیشتر اطرافیانمون دارن دیدم ک چی میکشن از دست دوقلو هاشون

ازمایش خون دادی?تیروییدت میزونه?

اره میزونه همه چی خداروشکر 

از دیشب تا الان تو فکر بچه هستم اخه یکی از فامیلا گفت در حال اقدامیم.من فکری هستم میترسم اعصابم نکشه ...

فقط کافیه تو وجودت حسش کنی تمام دنیا ماله توعه مخارجشم خدا روزی رسونه 

عزیزم اون معدته که نفخ کرده بزرگ شده،که از علائم بارداریه،دوقلوهم باشه الان چیزی نیستن که شکمت بزرگ ...

خخخخخ کلا از وقتی باردار شدم هزاران فکر ب سرم اومده 

فقط کافیه تو وجودت حسش کنی تمام دنیا ماله توعه مخارجشم خدا روزی رسونه 

درسته خداروزی رسونه.خودم شوهرم چندسال بیکار بود بچم که بدنیا اومد بعد چند ماه کار پیدا کرد.ولی از بچه دوم میترسیم یه بسته پوشک 80تومن نمیتونیممممم با این همه قسط.تازه ترس از اعصاب نکشیدن هم دارم

درسته خداروزی رسونه.خودم شوهرم چندسال بیکار بود بچم که بدنیا اومد بعد چند ماه کار پیدا کرد.ولی از بچ ...

اره واقعا راست میگی اوضاع مملکت خیلی خرابه