2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

274 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من بی بی زدم تمام علائم بارداری رو دارم از حالت تهوع بگیر تا کمر درد و خستگی شدید درد سینه و احساس پر شدن سینه و تکرر ادرار...بی بی ام زدم اولش تا چند ثانیه اول منفی بود بعدش اومدم کنار بخاری با ناراحتی ک بی بی ام دستم بود ک بعد یک دقیقه دیگه نگاه کردم کاملا مثبت بود حالا نمیدونم از تبخیر ادرار اینطور شد یا واقعا مثبته؟؟!!

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

احتمال ۹۰ درصد مثبته عزیزم مبارکه 😍😍😍

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم عکسشه میگم شاید بخاطر حرارت بخاری اینطور شده 

بارداری😍

بارداری😍

بارداری😍خداروششششششکر.

دیگه خط از این واضح تر😘😘😘

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

مبارک باشه استارتر

بی بی چک منم اینطوری شد باردار بودم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

ممنون از همتون خوشگلا الان شوهرم خوابه دوس دارم جیغ بزنم بیدارش کنم 

من الان ۳ماه اقدامه ک خداروشکر مثبت شد