2777
2789
عنوان

خدایی بدون شعار جواب بدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 61 پست
برا من واقعا مهم نبود و نیست.حتی تبریک در حد پیام زنگ گل  برام با ارزشع خیلی.مادی هم مثل همع آ ...

عزیزممم...

چقدر از متنت مهربونی گرفتم...

ان شالله همیشه خوش باشی‌

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خیلی کادو میخره ولی عقده کیک مونده رو دلم بخدا. طول میکشه تا برام کادوم بخره همیشههههه

کیک دوست داریاااااا...

من برعکس...

واسه تولدم هم هی به شوهرم میگم تو رو خدا میخوای ۳۰، ۴۰ تومان بدی کیک...

نمیخوام...

برو باهاش یه چیز دیگه بخر...

یا اصلا بریم باهاش ذرت مکزیکی بخوریم...

به کیک علاقه ندارم کلا

کیک دوست داریاااااا... من برعکس... واسه تولدم هم هی به شوهرم میگم تو رو خدا میخوای ۳۰، ۴۰ تومان بد ...

عه😂😂😂😂شوهرم‌ منم مثل تو فکر میکنه‌.میگه شام بخوریم از بیرون یا میزارم رو پول کادوت. امسال تولدم و ولن و روز زن نزدیک هم بود همشم کادو گرفت ولی من بین حرفا میگم هییییی من کیک تولد نداشتم.

شوهرم😐😐😐😐

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یعنی در این حد که خودمو به اب و اتیش میزنم هدیه خوب بگیرم واسه طرف و در مقابل هم توقع هدیه خوب دارم. ...

منم همینطورم...

همش میگم یه چیزی بگیرم که خیلی خوشحال بشه...

خیلی وقتا خودم دوست داشتم یه جیزی بگیرم، ولی گفتم وللش. چون با اون خوشحال نمیشه.

ولی خب در مورد آخر متاسفانه مثل شما نیستم که هی دلم بخواد واسم مهم نباشه...

دلم میخواد واسه طرفم مهم باشم که هدیه ی کوچیک نگیرم.

البته اصلا دوست و فامیل رو نمیگم...

عه😂😂😂😂شوهرم‌ منم مثل تو فکر میکنه‌.میگه شام بخوریم از بیرون یا میزارم رو پول کادوت. امسال تولدم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خب اینجوری هستی چند روز قبل بگو بریم کیک سفارش بدیم...

چون خودش علاقه نداره، درک نمیکنه که اون کیک جقدر تو رو خوشحال میکنه.

کیک که چیزی نیست بگی مثلا کوچیک میشم و اینا...

با هم برید سفارش بدید...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خب اینجوری هستی چند روز قبل بگو بریم کیک سفارش بدیم... چون خودش علاقه نداره، ...

میگم میگه باشه. باز میاد خونه کباب گرفته 😂😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم همینطورم... همش میگم یه چیزی بگیرم که خیلی خوشحال بشه... خیلی وقتا خودم دوست داشتم یه جیزی بگی ...

منظورم این بود از پر توقع بودنم ناراحتم. چون کلا در رابطه با خانواده و دوستام توقع بالاست و بهم بر میخوره هدیه کم ارزش باشه. ولی خوبیش اینه طرف مقابل (نامزد.شوهر.دوست پسر) بد عادت نمیشه . چون هرچی خانوم کم توقع دیدم همسرشون بد عادت شده 

منظورم این بود از پر توقع بودنم ناراحتم. چون کلا در رابطه با خانواده و دوستام توقع بالاست و بهم بر م ...

والا من کم توقعم نیستم...

شوهرمم میدونه که از کادوی الکی و از سر باز کردن بدم میاد....

ولی بازم همینه...

بادتوقع ولی پررو شده😔😔😔😔