2777
2789
عنوان

اعتیاد

484 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من همسرم به شیشه و هرویین اعتیاد وحشتناک داشت تا جایی که ادامه زندگی غیر ممکن بود و از هر روشی استفادع کردم جواب نداد تا مجبور شدم به زور از خونه و محل کار بیرونش کنم تا برگردع شهرشون و اونجا با کمک پدرش مجبور به ترکش کنیم...وضع زندگی ما طوری شده بود که همسرم به تمام زندگی من شک میکرد حتی تو خونه خودمونم او اتاقها دنبالم میکرد ببینه چکار میکنم بهم تهمت بد میزد از خونه نمیتونستم بیرون درارم شکهای بد و وحشتناک میکرد توهم بد میزد که بکی بالا پشت بومه یا الان تو کانال کولر دوربین مخفی گذاشتن ما رو میپان یا به تمام مردم تو خیابون شک میکرد و باشون بد رفتاری میکرد که افتادید دنبال من بعدم به من و مامانم گیر میداد شما اونا رو فرستادید ابرومون و برده بود از کل ادم پول قرض میکرد برا تهیه موادش تمام پول مغازه رو هم بدا موادش خرج میکرد اصلن خبری از خرجی خونه نبود این اواخرم تا دیر وقت با دوستاش تو خونه ها میشست مواد استفاده میکرد و گوشیشو خاموش مبکرد تا من بهش گیر ندم منم واقعن خستع شدم به پدرش زنگ زدم و خواستم کمکم کنه اونم گفت خونه و معاره رو ازش بگیر تا بیاد پیش ما چون خونه و مغازه مال من بود مردم و زنده شدم تا بتونم مجبورش کنم به شهرشون برگرده تا برع کمپ چون‌هر راهی فکر کنید پیش گرفتم ولی نشد بعد اونجا هم فرار کرد خونه دوستاش پدرش بهم گفت تو الکی بگو طلاق میخوای بگیری خونه هم نداری تا از تو قطع امید کنه برگرده پیش ما وقتی فرار کرد به من خیلی زنگ زد که برگردم میشت ترک کنم ولی دروغ نیگقت میخواست بیاد دوبارع بکشه و همون اش و همون کاسه من گفتم الکی دارم طلاق میگیرم خیلی تحت فشار بود تا اینکه مجبور شد بره خوش و کمپ معرفی کنه ولی در لحظه اخر بهم زنگ زد و گفت حالا که اینکارا رو کردی برگشتم طلاقت میدم در ضمن من باردارم هستم ۶ ماهه پدرش گفت بهش توجهی نکن برگرده ازت ممنونم میشع ذکر کنم تا حالا ۳ بار هم انگار خانواده اش کمپ فرستادنش ولی هر بار فرداش مصرف کرده ولی پدرس میگفت شاید چون تو و بچه هست این دفعه بذاره کنار دوستان‌من خیلی نگرانم من تو این‌مدت ازدواجم خیلی بهش محبت کردم حتی انگار من شوهر اون بودم تمام زندگیم و پولهام زیر دست اون بود بداش هزینه کردم به خاطر دوست دلشتن با اینکه طلاهام و دزدید و فروخت ولی نشاوراش نیگن بیماره برگرده خوب میشه من فقط از یه چیز نگرانم که برگرده ایا نامردی نمیکنه فکر کنه بیرون کردن من از خونه ولسه تحقیرش نبوده بلکه کمک بهش بوده و درک کنه یا میخواد کینه کنه و طلاقم بدع؟با دوباره برگشت استفاده کنه؟

عزیزم تو ک اینهمه سختی رو تحمل کردی پس باید صبور باشی فعلا چیزی معلوم نیست خودتو با فکر وخیال اذیت نکن ان شاءالله که پاک وسالم برمیگرده سرزندگیش

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
عزیزم تو ک اینهمه سختی رو تحمل کردی پس باید صبور باشی فعلا چیزی معلوم نیست خودتو با فکر وخیال اذیت ن ...

مرسی عزیزم یعنی امکانش هست میدونی از چی میترسم نکنه فقط واسه این‌ازدواج کردع باشه که میخواسته راحت به مواد کشیدنش ادامه بده حالا هم که من جلوش وایسادم میترسم برگشت براش من مهم نباشم البته اون موقعها همیشه میگقت عاشقمه ولی میترسم دروغ بوده باشه الان که سالم شده من و نخواد اخه وقتی مواد میکشید و من تمام هم و غمم و برا ترکش گذاشتم بهم گفت فکردی اگه معتاد نبودم و پاگ بودم اصلن سمت تو میاومدم الانم ترک کنم تو رو نمیخوام‌خیلی دلم سکست به خانواده اش میگم میگن تحت تاثیر مواد بهت این خرف و زدع ولی دوستت داره من انقدر بی اعتماد شدم همش از زندگی و اینده و همه چی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما تو عصبانیت تو حالت های غیر عادی حرفایی میزنن که واقعیت نداره،تو کار درستو انجام دادی تموم تلاشتو برا زندگیت کردی فکرهای خوب بکن فکرهای مثبت،دائم به خودت بگو سالم وصحیح برمیگرده و با آرامش دوباره با هم زندگی میکنید وقتی تو مثبت فکر کنی همه چیز دست به دست هم میده تا اون اتفاق خوب برات بیفته

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
آدما تو عصبانیت تو حالت های غیر عادی حرفایی میزنن که واقعیت نداره،تو کار درستو انجام دادی تموم تلاشت ...

میدونید چقدر ارومم کردید خیلی فکرم درگیر بود خیلی انشالله شما هم بهترینها رو همیشه داشته باشید خیلی ممنونم ازت به اینده ام امیدوارترم کردید مرسی از انرژی مثبت و خوبتون

میدونید چقدر ارومم کردید خیلی فکرم درگیر بود خیلی انشالله شما هم بهترینها رو همیشه داشته باشید خیلی ...

خواهش میکنم عزیزدلم امیدوارم یه روزی تاپیک سلامتی شوهرت ببینم و اینکه خوشحالی از زندگی،برات بهترین ها رو آرزو میکنم دوست خوبم 

خواهش میکنم عزیزدلم امیدوارم یه روزی تاپیک سلامتی شوهرت ببینم و اینکه خوشحالی از زندگی،برات بهترین ه ...

منم از ته دلم براتون بهترینها رو ارزومندم من منتظر تاپیکتون هستم که در سال جدید برامون از قشنگترین لحظاتتون تعریف کنید

منم از ته دلم براتون بهترینها رو ارزومندم من منتظر تاپیکتون هستم که در سال جدید برامون از قشنگترین ل ...

عزیزم مادر پدر من بشدتتت عاشق هم بودم هر دو هم خ رزیبا بودن یعنی هر کی میبینم از زیبایشون و عشق و عاشقیشون میگه مادر با هزار عشق میره شهر پدرم اینا و بابام معتاد میشه ۱۳ سال اعتیاد ب تریاک مامانم مثل شما صبوری کرد هر دو بچه هاشم ناخواسته بوده و بخاطر ما جنگید و با هزار بار ترک کردن بلاخره ترک کرد  ولی خیییییییییییبلللللللییییی سختی کشید و الان حدودا ۱۵ سال پاک پاک حتی سیگارم نمیکشه ی کسه دیگه ای شده ی ادم ب تمام معناااا الان دست و پای مادرمو میبوس انقدر کمک مادرم میکنه مادرم خیلیییی صبر کرد و خیلی نماز میخوند ارتباطش با خدا خیلی قوی بود تو هم عزیزم امیدت از دست نده و نترس و خ دعا کن سخته ولی ممکنه 

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    

براش دعا کن ،دعا هر ناممکنیو ممکن میکنه ایشالله که سالم میاد پیشتون ،از ته دل براش دعا کن،من شنیدم سر مزار چهل تا شهیدبرید ازشون بخوایید براتون دعا کنن 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
عزیزم مادر پدر من بشدتتت عاشق هم بودم هر دو هم خ رزیبا بودن یعنی هر کی میبینم از زیبایشون و عشق و عا ...

خدا مادرتون و خفظ کنه یه اسطوره قدرته به تمام معناست قدرش و بدونید چون واقعن زندگی با ادمی که اعتیاد دلشته باشه خیلی سخته منم عاشق شوهرمم ولی همش این فکر من و داغون نیکنه که چرا  اگع اونم اگه به قول خودش عاشقم بود با اینکه میدونست مشکلاتش و اعتیادش به چه شکله با من ازدواج گرد اصلن و بچه دار هم شد..همش میگم نکنه علشق نبوده اصلن نکنه فریبم داده باورتون میشه مت یه شب خواب خوب ندیدم هر شب کابوسهای ترسناک میبینم 

عزیزم مادر پدر من بشدتتت عاشق هم بودم هر دو هم خ رزیبا بودن یعنی هر کی میبینم از زیبایشون و عشق و عا ...

فقط عزیزم نمیدونم چرا پدرشون اسم کمپشو به من نمیگن به نظرتون جرا؟میگه من نمیدونم اسم کمپ و مطمینم بردنش کمپ ولی چرا اسم کمپ و بهم نمیگن

فقط عزیزم نمیدونم چرا پدرشون اسم کمپشو به من نمیگن به نظرتون جرا؟میگه من نمیدونم اسم کمپ و مطمینم بر ...

پیگیر شو نبرده باشنش خودشون ترکش بدن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.