سلام دوستان من همسرم به شیشه و هرویین اعتیاد وحشتناک داشت تا جایی که ادامه زندگی غیر ممکن بود و از هر روشی استفادع کردم جواب نداد تا مجبور شدم به زور از خونه و محل کار بیرونش کنم تا برگردع شهرشون و اونجا با کمک پدرش مجبور به ترکش کنیم...وضع زندگی ما طوری شده بود که همسرم به تمام زندگی من شک میکرد حتی تو خونه خودمونم او اتاقها دنبالم میکرد ببینه چکار میکنم بهم تهمت بد میزد از خونه نمیتونستم بیرون درارم شکهای بد و وحشتناک میکرد توهم بد میزد که بکی بالا پشت بومه یا الان تو کانال کولر دوربین مخفی گذاشتن ما رو میپان یا به تمام مردم تو خیابون شک میکرد و باشون بد رفتاری میکرد که افتادید دنبال من بعدم به من و مامانم گیر میداد شما اونا رو فرستادید ابرومون و برده بود از کل ادم پول قرض میکرد برا تهیه موادش تمام پول مغازه رو هم بدا موادش خرج میکرد اصلن خبری از خرجی خونه نبود این اواخرم تا دیر وقت با دوستاش تو خونه ها میشست مواد استفاده میکرد و گوشیشو خاموش مبکرد تا من بهش گیر ندم منم واقعن خستع شدم به پدرش زنگ زدم و خواستم کمکم کنه اونم گفت خونه و معاره رو ازش بگیر تا بیاد پیش ما چون خونه و مغازه مال من بود مردم و زنده شدم تا بتونم مجبورش کنم به شهرشون برگرده تا برع کمپ چونهر راهی فکر کنید پیش گرفتم ولی نشد بعد اونجا هم فرار کرد خونه دوستاش پدرش بهم گفت تو الکی بگو طلاق میخوای بگیری خونه هم نداری تا از تو قطع امید کنه برگرده پیش ما وقتی فرار کرد به من خیلی زنگ زد که برگردم میشت ترک کنم ولی دروغ نیگقت میخواست بیاد دوبارع بکشه و همون اش و همون کاسه من گفتم الکی دارم طلاق میگیرم خیلی تحت فشار بود تا اینکه مجبور شد بره خوش و کمپ معرفی کنه ولی در لحظه اخر بهم زنگ زد و گفت حالا که اینکارا رو کردی برگشتم طلاقت میدم در ضمن من باردارم هستم ۶ ماهه پدرش گفت بهش توجهی نکن برگرده ازت ممنونم میشع ذکر کنم تا حالا ۳ بار هم انگار خانواده اش کمپ فرستادنش ولی هر بار فرداش مصرف کرده ولی پدرس میگفت شاید چون تو و بچه هست این دفعه بذاره کنار دوستانمن خیلی نگرانم من تو اینمدت ازدواجم خیلی بهش محبت کردم حتی انگار من شوهر اون بودم تمام زندگیم و پولهام زیر دست اون بود بداش هزینه کردم به خاطر دوست دلشتن با اینکه طلاهام و دزدید و فروخت ولی نشاوراش نیگن بیماره برگرده خوب میشه من فقط از یه چیز نگرانم که برگرده ایا نامردی نمیکنه فکر کنه بیرون کردن من از خونه ولسه تحقیرش نبوده بلکه کمک بهش بوده و درک کنه یا میخواد کینه کنه و طلاقم بدع؟با دوباره برگشت استفاده کنه؟