2777
2789
عنوان

گفته بهم پول داده لباسم خریده😨😕

816 بازدید | 28 پست

شوهر خدانشناسم ۱۰ماهه منو ول کرده ورفته انگارنه انگارزنی داشته منم نفقه ومهریمو گذاشتم اجرا حالا امروز کارشناسه زنگ زده بعدکلی سوال میگه شوهرت گفته بهت پول دستی داده لباسم خریده واست من گفتم دروغ میگه کدوم پول؟کدوم لباس؟ حالا چی میشه باورمیکنن حرفشو؟😲😲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگه خرید کردم میگن فاکتور بیار مگه فاکتور داره🤔🤔پول دستی رو هم شما بزنین زیرش چطوری میخواد ثابت کنه شاهد داشته باشین که خرجی نمیده هیچ کاری نمی تونه بکنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از روی ظواهر تعیین میکنن عزیزم چون اصل بر دادن نفقه ست و شمامدعی ندادنی باید ثابت کنی

خب چجوری؟وقتی چیزی نداده😔البته کارشناسه گفت که بهش گفتن باید اثبات کنی ولی چیزی به من نگفتن

از روی ظواهر تعیین میکنن عزیزم چون اصل بر دادن نفقه ست و شمامدعی ندادنی باید ثابت کنی

اونم باید ثابت کنه که داده نفقه رو هر دو باید ادعای خودشون رو ثابت کنن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب چجوری؟وقتی چیزی نداده😔البته کارشناسه گفت که بهش گفتن باید اثبات کنی ولی چیزی به من نگفتن

عزیزم علی الاصول تو داری توو خونه ی اون زندگی میکنی خوراک و پوشاکت مهیاست پس ظواهر میگه اون میده مگر اینکه شاغل باشی

😢😢