2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حال فکر ب اینکه چرا نامزدم زنگ نمیزنه بهم.

دعوا کردیم.گفتم چرا بهم اهمیت نمیدی.از صب تا ۸ شب یه زنگم نمیزنی.حرفی نداره در جوابم.منم دعوا کردم اونم گوشیو قط کرد

می دانم که روزهای خوبی در راه است

خودم چون نمیدونم باردارم یانه تا فردا ک بی بی چک بگیرم

اخه دکترم گفت باردار نمیشی و باید دارو مصرف کنی من که هنوز دارو مصرف نکردم🤦🏻‍♀️😂

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
در حال فکر ب اینکه چرا نامزدم زنگ نمیزنه بهم. دعوا کردیم.گفتم چرا بهم اهمیت نمیدی.از صب تا ۸ شب یه ...

عزیزم ببخشید ک اینو میگم اما نباید ب صورت مستقیم بهش بگی به من اهمیت نمیدی چون نتیجه عکس میده

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
استرس فردا رو دارم بچها دعام کنین 😔😔😔

شما چرا عزیزم؟

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇