2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا درست نیست راجبه یه شهر اینجوری صحبت کنین من خودم خراسانی هستم اتفاقا این دوتا شهر خیلی مهمون نواز ...

منم خراسانی ام ولی ادم دلش میترکه همچین شهرهایی دانشجو باشه یکم بیشتر بخون یه شهر خوب قبول شی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
منم خراسانی ام ولی ادم دلش میترکه همچین شهرهایی دانشجو باشه یکم بیشتر بخون یه شهر خوب قبول شی 

شهرای خراسان مخصوصا کاشمر و بردسکن تو منطقه گرمو خشکن و میشه گفت مذهبی شاید برای همین مورد پسند نییتن ولی در کل نباید راجب شهرشون اینطور گفت.😘من عزیزم دانشگامو ۴سال قبل تموم کردم 😊

من از سر اجبار دارم ارشدمو دانشگاه ازاد کاشمر میخونم

افتضاحه

ترمی هشت میلیون پول میگیرن ولی دریغ از یکم امکانات...کلاسای داغون.دانشگاه درپیت.اساتید عقده ای،جو کلاسا منفی

توخراسان فقط دانشگاهای مشهد و نیشابور خوبن چون شهرهای پیشرفته ای هستن