دسر
بیسکویت اسپَکیلَس هلندی
مواد لازم
2 پیمانه آرد سفید گندم
1 و 1/2 پیمانه کره مارگارین
1 پیمانه شکر ترجیحا قهوه ای
2 ق غ دارچین کوبیده نرم
1/4 پیمانه آب
2 ق چ پودر زنجبیل
1/2 ق چ پودر فلفل سفید
1 ق چ بهبود دهنده
1 ق غ مخمر
نمک کمی
طرز تهیه
1. کره را با هم زن بزنید تا نرم شود.
2. شکر، دارچین، آب، زنجبیل و فلفل سفید را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید.
3. آرد را الک کنید و نمک و یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.
4. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید. تا خمیر یک دستی به دست آید.
5. خمیر را 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
6. بعد از استراحت خمیر، آن را با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. و در سینی فر بچینید
در صورت تمایل کمی بادام ورقه ای یا خلال شده روی بیسکیت های قالب زده بگذارید و فشار دهید.
7. در فر با دمای 180 درجه، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
8. از فر خارج کنید. در ظرف بچینید. و سرو کنید.
نوش جان
@greencooking