2777
2789
عنوان

شیرینی خونگی بلدین?

208 بازدید | 15 پست

کسی شیرینی خونگی که خیلی سخت نباشه درست کردنش داره بذاره,میتونستم سرچ کنم از نت ,ولی میخواستم امتحان شده باشه

میشه برای مادر شدنم دعا کنید ,هر کسی نفسی داره,همدیگرو از دعاهامون بی نصیب نکنیم

من شیرینی نخودچی را پارسال برای اولین بار درست کردم. خیلی خوب دراومد. از سایت "مطبخ رویا" دستورش را گرفتم. بیشتر رسپی هاش که امتحان کردم خوب درمیاد...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شیرینی نخودچی را پارسال برای اولین بار درست کردم. خیلی خوب دراومد. از سایت "مطبخ رویا" دستورش را ...

وای عاشق نخودچی ام ,خیلی شیرینی پزی دوست دارم ,هزینه کلاساش بالاست 

میشه برای مادر شدنم دعا کنید ,هر کسی نفسی داره,همدیگرو از دعاهامون بی نصیب نکنیم

دسر

بیسکویت اسپَکیلَس هلندی

مواد لازم

2 پیمانه آرد سفید گندم

1 و 1/2 پیمانه کره مارگارین

1 پیمانه شکر ترجیحا قهوه ای

2 ق غ دارچین کوبیده نرم

1/4 پیمانه آب

2 ق چ پودر زنجبیل

1/2 ق چ پودر فلفل سفید

1 ق چ بهبود دهنده

1 ق غ مخمر

نمک کمی

طرز تهیه

1. کره را با هم زن بزنید تا نرم شود.

2. شکر، دارچین، آب، زنجبیل و فلفل سفید را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید.

3. آرد را الک کنید و نمک و یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.

4. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید. تا خمیر یک دستی به دست آید.

5. خمیر را 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.

6. بعد از استراحت خمیر، آن را با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. و در سینی فر بچینید

در صورت تمایل کمی بادام ورقه ای یا خلال شده روی بیسکیت های قالب زده بگذارید و فشار دهید.

7. در فر با دمای 180 درجه، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

8. از فر خارج کنید. در ظرف بچینید. و سرو کنید.

نوش جان

@greencooking

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

من نزدیک 10 ساله اینو درست می کنم خوب میشه. اینم توضیح خودم هست از کانالم. دسرهام همه اسون و بدون تخم مرغ و خامه اس. همه رو خودم درست کردم قبلا.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
دسر بیسکویت اسپَکیلَس هلندی مواد لازم 2 پیمانه آرد سفید گندم 1 و 1/2 پیمانه کره مارگاری ...

مرسی عزیزم ,درست میکنم

مرسی عزیزم ,درست میکنم

خواهش می کنم کانالم هم بیا دستورای دیگه ای گذاشتم و میذارم. 🌹

وای عاشق نخودچی ام ,خیلی شیرینی پزی دوست دارم ,هزینه کلاساش بالاست 

من خواهرم هر سال شیرینی نوروز را خودش درست میکنه با اینکه شاغله. معمولا دستورهای شیرینی را از سایتی که نوشتم می گیره. من هم پارسال با کمی ترس امتحان کردم و البته دختر و پسرم هم اومدن کمک...مثل بیرون در اومد

من نزدیک 10 ساله اینو درست می کنم خوب میشه. اینم توضیح خودم هست از کانالم. دسرهام همه اسون و بدون تخ ...

چه خوب ,موادشم آسونه همه رو غیر مخمر دارم ,فردا میخرم امتحان میکنم

چه خوب ,موادشم آسونه همه رو غیر مخمر دارم ,فردا میخرم امتحان میکنم

حتما خوشت میاد من خودم خیلی دوسش دارم 🌹

من خواهرم هر سال شیرینی نوروز را خودش درست میکنه با اینکه شاغله. معمولا دستورهای شیرینی را از سایتی ...

منم پارسال شیرینی گردویی و نارگیلی درست کردم ,دستورشو گم کردم ولی خیلی خوب شد مخصوصا گردویی ,همه هم تعریف میکردن,امسال گفتم چند تا جدید درست کنم

منم پارسال شیرینی گردویی و نارگیلی درست کردم ,دستورشو گم کردم ولی خیلی خوب شد مخصوصا گردویی ,همه هم ...

چقدر خوب. من نارگیلی یکبار امتحان کردم خوشمزه بود ولی اصلا مشابه بیرونی ها نشد. ولی کلا شیرینی پزی کار جالبیه. هم در هزینه ها صرفه جویی میشه و هم سرگرم کننده است..

من نزدیک 10 ساله اینو درست می کنم خوب میشه. اینم توضیح خودم هست از کانالم. دسرهام همه اسون و بدون تخ ...

خمیر چه مقدار پهن کنیم؟

منظورم قطرش

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی