2777
2789
عنوان

برای حاجتم نمار شب میخوندم ولی ...

775 بازدید | 54 پست

سرزنشم نکنین که چرا معامله میکنی و برا گرفتن حاجت نماز میخونی 

زندگیم خیلی سخته 

من یه دختر پرتلاش و زیبا و موفق بودم 

تو روابطم، درسم و ... 

ولی الان سنم بالا رفته و مجرد موندم ، درسم سالهاس تموم شده تو یکی از دانشگاهای خوب درس خوندم ولی هنوز شغل دلخواهمو پیدا نکردم 

خیلی خسته و ناامید بودم ک رسیدم ب نماز شب 

چیزی که صد در صد همه میگفتن حاجت میده و باعث عاقبت بخیری میشه

ولی دیشب تو همین نی نی سایت دیدم دو نفر گفتن ماه هاست میخونن و نتیجه ندیدن 

با اینکه از صدهااا و صدهااا نفر تو دنیای واقعی و مجازی شنیدم که میگفتن ردخور نداره با دیدن این دومورد دلسرد شدم 🙁

نمیگم ترکش میکنم، نه

میخونم 

ولی میشه یه چیزی بگین دوباره امید بگیرم؟ 

دقیقا بخاطر حاجت نباید نماز خوند

نماز کاسب کارانه نه به درد خدا میخوره نه بنده عزیزم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیت همونی میشه که فکر می کنی

اگر اعتقاد داری نظر دیگران نباید روت تاثیر بزاره. لحظه ایی, شک تمام زحماتت را از بین می بره

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
کار چیه. کار مال خره . خودتو اذیت نکن

باهمین فرضیه الان شما چی میخورید؟😬

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
دقیقا بخاطر حاجت نباید نماز خوند نماز کاسب کارانه نه به درد خدا میخوره نه بنده عزیزم

من با دل و جون خوندم ، بخاطر ارامشم بعد حاجتم 

ولی خدا خودش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم .... 

پس بقیه چیکار میکنن که حاجت میگیرن؟

چند سالته مگه عزیزم؟ خیلی ناامید حرف میزنی. مطمئن باش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، خدا به مصلحتت آگاه تره... من همیشه دعا میکنم انشالله حکمت خدا با خواسته هامون یکی باشه، اگرم نه خودش صبرشو بهمون بده

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اصاا خوده توفیق نماز شب خوندن خودش حاجت رواییه خوش به حالت

دقیقا منم دوسدارم بخونم نمیشه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.