2777
2789

بچه ها؟؟ من دوروز پیش خونریزی داشتم و دکتر شیاف داد و خوب شد... اما گفت فعلا استفاده کن و استراحت کن

ینی چی من کار خونه هم نکنم؟!! کار سنگین که هیچی اما در حد ظرف شستن و غذاپختم نباید باشه؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واست سونو ننوشت ببینه علت خونریزیت از چی بوده؟

چرا... سونو دادم فقط ساک حاملگی بود. گفت هنوزجنین نیست توش... گفت اطراف کیسه خونریزی کرده بوده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

منم داشتم استراحت کردم ولی نموند. بخواد بمونه می مونه....

آخه من نمیدونم در چه حد باید استراحت کنم... همه کارام میمونه... خجالت میکشم شوهرم کارامو میکنه... 

چرا... سونو دادم فقط ساک حاملگی بود. گفت هنوزجنین نیست توش... گفت اطراف کیسه خونریزی کرده بوده

من خودم خونریزی داشتم چون لخته ی،خون کنار جفتم بود،و خود جفت هم پایین بود استراحت مطلق بودم فقط،واسه ببخشید دسشویی بلند میشدم اونم از دسشویی فرنگی استفاده میکردم

آخه من نمیدونم در چه حد باید استراحت کنم... همه کارام میمونه... خجالت میکشم شوهرم کارامو میکنه...&nb ...

خوبه شوهرت می کنه

چه خجالتی من خونه مامانم موندم

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
آخه من نمیدونم در چه حد باید استراحت کنم... همه کارام میمونه... خجالت میکشم شوهرم کارامو میکنه...&nb ...

خجالت نداره عزیزم از این بهتره که خدایی نکرده اتفاقی بیفته واست شوهرتم مطمئن باش درکت میکنه تو این شرایط ...

من خودم خونریزی داشتم چون لخته ی،خون کنار جفتم بود،و خود جفت هم پایین بود استراحت مطلق بودم فقط،واسه ...

آها... نه برا من اینارو نگفت... گفت استراحت کن حتی کلاسم نرو... دوروزه خونه ام دیگه

خوبه شوهرت می کنه چه خجالتی من خونه مامانم موندم

آخه من به هیچکس نگفتم... مامانم نمیدونه

خجالت نداره عزیزم از این بهتره که خدایی نکرده اتفاقی بیفته واست شوهرتم مطمئن باش درکت میکنه تو این ش ...

نمیدونم...اما انگار همه ش دارم عذاب میکشم!!