2777
2789
عنوان

چجوری تو ناراحتی تاپیک میزنید؟

106 بازدید | 24 پست

من الان با شوهرم دعوام شده درحدی که دارم به جدایی فکرمیکنم و دلم آشوبه... هرچی به این فکر کردم بیام تو نی نی سایت نتونستم بسکه ذهنم درگیره....  این فکر باعث شد بیام تاپیک بزنم شماها چطور تو اینجور موقعیتا سریع میایید تاپیک میزنید اصلا نمیفهمم😣😣😖

همین الان دعوامو با شوهرم نوشتن وسطاش پشیمون شدم پاکش کردم... چون بنظرم فایده نداره اینجوری.... دخترم تازه یکسالش شده.... ناهارو از شوهرم جدا خوردم، اخرهفته قراره با دوستامون بریم مسافرت ولی میخام ب شوهرم بگم کنسل کنه.... 

امروز وسط دعوا گفت یه دفعه دست روت بلند میکنماااا سیاه و کبودشی، منم گفتم بیا بزن منتظر همچین روزی ام که بعدش ازت طلاق بگیرم.

بخدا خسته شدم ازاین زندگی پر از حرص و جوش. دارم به این فکرمیکنم که بچمو بزرگ کنم مثلا تا ۷ سالگی بعدش از شوهرم طلاق بگیرم.... اصلا همین الان بره زن صیغه کنه ناراحت نمیشم چون دیگ دلم نمیخاد باهاش رابطه جنسی داشته باشم...

بنظرتون بهش بگم اینارو؟؟

ای خدااا هیچوقت چشم نداشتم زنی رو کنار همسرم ببینم الان چطور انقدر راحت ب این نتایج رسیدم😭😭

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینجوری که خودت زدی😁

اره واقعا گفتم که این فکر بهونه شد تا بنویسم باورکن کلی کلنجار رفتم تا نوشتم اصلا حوصله ندارم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

الان دعوات شده اعصابت خورده. همه تو بحث و دعوا میخوان طلاق بگیرن و دو روز بعد میمیرن واسه هم😀

نهههه اصلا دیگه خسته شدم

دعواتون سر چیه ک به این نتیجه رسیدی عزیزم

هیچی سر رفتارای مسخره اقا.... مثلا اصلا کمکم نمیکنه دخترمو برام نگه نمیداره دو دقیقه من خونه تکونی کنم، مادر شوهرمم زرت و زرت میگه خونه تکونی کنید، تمیزکنید و چرا خونه شلختس و اینا.... نمیدونه پسر خودش باعث بانی این چیزاس... من دوتا بچه دارم یکی دخترم یکی شوهرم، گندکاری های اونوهم باید جمع کنم خرس گنده انگار بزرگ نشده هنوز، از بیرون میاد خونه، جورابش ی طرف، لباسش ی طرف . میگم مگه چوب لباسی نیس؟ میگه منکه میخام شب دوباره همین لباسو بپوشم برم بیرون دیگه چرا اویزونش کنم. همه کاراشو من باید بکنم یکسره آب بیار اینو بیار اونو بیار.... اخرشم متهم میشم به اینکه اصلا تو خونه کارنمیکنم؟؟ دلرم خوش میگذرونم!! انقدر نمک نشناسه... دیگه حالم ازش بهم میخوره بسکه هرروز دارم حرص و جوش میخورم از دستش