2777
2789
عنوان

خوانده شوهرم زندگیمونو خراب میکنن

285 بازدید | 14 پست

سلام. از خانواده شوهرم متنفرررررم هر چی ما بحث میکنیم همش به خاطر اوناس...من خونشون نمیرم به خاطر اینکه پشت سرم حرف زدن و اونام خونه ما نمیومدن با وجود اینکه ما مدام خونشون میرفتیم...داداشاش و بابا مامانش هر وقت پول لازم داشته باشن بهش زنگ میزنن در صورتی ک تا حالا نپرسیدن حالتون چطوره خودتون دارین یا ندارین؟؟فقط پول میخوان...هر وقت من پول ازش میخام میگه ندارم و قسط دارم...دیگه دارم از خودشم سرد میشممم..الانم قهرم..میخوایم طلاق بگیریم..چیکار کنم...اصلا براش مهم نیستمو بهم اهمیت نمیده...قبلا خیلییی عاشقم بود

واقعن که

شوهر منم همینه هر چی پول هس خرج خانوادش میکنه فقط

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانوادش  قطع رابطه کردی و خوشت نمیاد,, خودت چکار کردی که باهات سرد شده و براش مهم نیستی,,,, وقتی سعی کنی خانوادش رو از چشمش بندازی به مرور زمان خودتم از چشم میفتی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
با خانوادش  قطع رابطه کردی و خوشت نمیاد,, خودت چکار کردی که باهات سرد شده و براش مهم نیستی,,,, ...

آره به خدا اینقد در مورد خانوادش بحث کردیممم زندگیمون جهنم شددد...تا کی آدم باید دهنش بسته باشههه...به خودشونم بگی با خودشونم دعوا کنی بی عارن و پررو و براشون هیچ فرقی نمیکنه...زندگی بقیه پسراشم همینجوریه

آره به خدا اینقد در مورد خانوادش بحث کردیممم زندگیمون جهنم شددد...تا کی آدم باید دهنش بسته باشههه... ...

پس تو بحث نکن,,,, سعی کن خودت خوب باشی چکار به زندگی بقیه داری,, خودت باید بتونی شوهرت رو جذب کنی,,,, وگرنه اخر سر بعد  چندبار بحث و دعوا با خودش میگه حق با خانوادم بود,, این خانمم هست که مشکل داره,, هیچوقت جلوش بد خانوادش رو نگو ر بدیشون رو نخواه,, چون کسی که دور از جون شما خودش ذاتش بده,, بدی دیگران رو میخواد,,, همیشه سعی کن خوب باشی برا خودت زندگیت و همسرت 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پس تو بحث نکن,,,, سعی کن خودت خوب باشی چکار به زندگی بقیه داری,, خودت باید بتونی شوهرت رو جذب کنی,,, ...

اوایل هرچی دهنمو بستمو چیزی نگفتم پررو تر شدن..حتی پشت سر خانوادمم بد میگن..جلو من از بقیه عروسا و خانوادهاشون میگن و جلو اونام از من...به نظرم باید دمشون کوتاه شه آخه مگه یه تازه عروس چه حرفی داره که بخوان بزنن....ولی مقصر خودمو خانوادمیم که فکر میکنیم باید با همه خوب باشیمم...حمل بر خودستایی نباشه ولی منم کم کسی نیستم که بخوان سوارم بشن...حتی الانم ک متاهلم یه سریا نمیدونن و خواستگاری میکنن..ولی من زندگیمو دوس دارم با وجود اینکه قدرمو نمیدونن..الانم میخوایم طلاق بگیریم..نمیدونم چیکار کنم..تو رو خدا راه حل بدین