2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه تاپیکایی که دارن داستانهای م. ست. هجن تعریف میکنن پاک نمیکنه من هنوز حرف نزدم معلوم بشه آگهی معتبره یا تاپیکمو حذف میکنه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

جالبه خود کاربرا هم همش میرن تو همین تاپیکای داستانهای خیانت و داستنهای س. ک. س. یش اینجا که میخوای یه آگهی کار رو بگی نمیان مثل اینکه همه لارجن و احتیاج به شغل ندارن فقط من بودم که در به در دنبال یه شغل خانگی معتبر میگشتم🤔

آره بابا من که تحقیق کردم معتبر بود سایتش هم سرچ کنید میاد بالا همه چی دقیق توضیح داده هیچ هزینه ای هم نمیگیرن فقط گزینش داره

انجمن صنفی بازاریابان تهران https://_hamifgs.i_r/porsesh/1104.php   

اینم لینک ثبت نامشه فقط چون سایت اجازه گذاشتن آدرس اینترنتی نمیده چندتا خط تیره بینش گذاشتم اونارو بردارین بعد سرچ کنید وارد میشید