2777
2789
عنوان

انصافا چرا؟

221 بازدید | 18 پست

اومدم دانشگاه كلاس هشت صبح نه شروع ميشه كسي ام چيزي نگفته😐

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره برو ی چرخ بزن ی ساعت ک چیزی نیس پیش میاد

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
طبیعیه

معلوم شد ترم اوليم يعني؟

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه چرخ بزنی تو تینی سابت شده ۹ 

خدا رو شکر کن ما هستیم 😆😆اون بقیه که ما رو ندارن چی بگن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عب نداره برو ی چرخ بزن ی ساعت ک چیزی نیس پیش میاد

عاخه اگه بدوني بدو بدو اومدم برسم ٧:٣٠ اينجا بودم😂

برو كتابخونه يه چرت بزن تا ٩😏

خيلي كثيفه همه جا😭

ديروزم يه سوسك ديدم كلا ميترسم يه جا كامل ساكن بشم😂

عاخه اگه بدوني بدو بدو اومدم برسم ٧:٣٠ اينجا بودم😂

ای بابا با چند نفر بچه ها هماهنگ باش اعتراض کنید 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
تو این فاصله میتونستی دو تا پسر تور کنی😀 شوخی کردم  😀

😂😂😂👍🏻👍🏻

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”