2777
2789
عنوان

بچه مگان و هری

2298 بازدید | 99 پست

🔺 دربار سلطنتی بریتانیا به نقل از دوشس #مگان_مارکل و همسرش #پرنس_هری اعلام کرد که فرزند این زوج سلطنتی که ماه آینده در شروع فصل بهار بدنیا می‌آید، نه دختر خواهد بود و نه پسر ❗️

بر اساس بیانیه‌ی دربار انگلستان، مگان مارکل و ‌پرنس هری تصمیم گرفته‌اند تا با بهره‌گیری از روش غیرمتعارف Fluid Approach، فرزندشان را با «جنسیت خنثی» بزرگ کنند و برای او در دوران کودکی از اسباب‌بازی‌های خاص پسر یا دختر مثل ماشین یا عروسک استفاده نخواهد شد و رنگ تزیینات اطاق نوزاد، نه صورتی و نه آبی، بلکه سیاه و سفید خواهد بود! به این ترتیب مگان مارکل به همین دلیل از زمان بارداریش تا کنون از افشای جنسیت فرزندی که در شکمش پرورش داده خودداری کرده است. این اولین بار در تاریخ خانواده سلطنتی بریتانیاست که فرزند یک شاهزاده بدون تعیین جنسیت متولد شده و پرورش خواهد یافت. فرزند پرنس هری و‌ مگان مارکل هرگز شانس ملکه یا پادشاه شدن در بریتانیا را نخواهد داشت بنابراین پدر و‌ مادرش میتوانند او را از لحاظ جنسیتی خنثی بزرگ‌ کنند و این راهکاری است که برخی از خانواده‌های امروزی در کشورهای غربی برای تربیت فرزند خود در پیش میگیرند. بر این اساس فرزند مگان مارکل و پرنس هری در انگلیسی با عنوان Her یا His که برای انسان مذکر یا مونث بکار برده میشود، خطاب نخواهد شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديكه از حالت انسانيت در نيايد ديكه ، اح، مثلا خواستن ازدو جنسه ها حمايت كنند؟ بابا اونا رو خدا خودش بوجود مياره نه اينكه دست كاري كنين تو كار خلقت، البته اينم خود خدا بوجود مياره ها، به نظر من اين بچه بزرگ بشه از پدر و مادرش جواب ميخواد.

ینی دخترپسربراشون مهم نیس.نمیخان وارد این بحثا بشن و یه جنسیت خاص رو انقد براخودشون مهم کنن. خاستن ت ...

وااااا خب بالاخره این بچه اسم نداره ؟ پس فردا نمی خواد بره مدرسه دانشگاه

عزیزم اینا مثلا خاستن جلو اونایی وایسن ک مثلا خیلی دختر دوستن یاخیلی پسردوستن کارشون ی نوع اعتراض بوده ب فرق گذاشتن بین دختروپسر.بعدشم این دیکه ربطی ب مدرسه ش نداره دخترباشه میفرستن دخترونه.وپسر باشه پسرونه. فقط خاستن بگن برا ما فرقی نداره جنسیت

همونlia73 سابقم

مگه اونجا تفكيك جنسيتيه؟؟؟

بعدشم منظورشون اينه كه تبعيض جنسيتي نميزارن كه چون دختره بايد اتاقش صورتي باشه و چون پسره حتما بايد ماشين بازي كنه

ميخوان بچه رو آزاد بزارن تا خودش انتخاب كنه چي دوس داره چي دوس نداره