2777
2789
عنوان

خیانت.با زنه تو خونه بودن رفتم ولی بازم نشد.اه

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 108 پست
استارتر فک میکنی زنا مثل ماساده ان ...اینا مردو کور میکنن .مخصوصا اگه  جذابیتی نداره

خدا ازشون نگذره . حالا من بدرک. دلش بحال بچه هاشم نسوخت خیر ندیده. امیدوارم خدا به خاک سیاه بشونتش. دلم میخواد زنه همه زندگیشو و خونشو از چنگش در بیاره اواره بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی من فهمیدم که خیلی دیر شده بود. از لحاظ عاطفی بهش نزدیک شده بود. من خودم بشخصه حاظر بودم یه ...

عزیزم مطمئن ام که پشیمون میشه برام مثل روز روشن

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

استارتر من خیلی به فکر تو و بچه هاتم

همسنت هستم و بچه همسن ات دارم

خدا کمکت کنه و بهتربنها واسه خودت و بچه هات اتفاق بیفته ان شاءالله

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من پیش دوستم که میرم فال میگیره میبینم هرزه ها که میان فقط دنبال جادو هستن که مردو سمتشون بکشن به ول ...

الهی خیر و خوشی نبینن.حالا یه مرد موتوریه سیکل کارگر.دیگه دعا گرفتن داره اخه. خاک تو سر زنه مثلا دانشجو فوق لیسانسه. و مدیر یه بخش سازمانشون . انگار فقط لنگ شوهرن خاک بر سرا. بیا دو دستی تقدیمت این تحفه . والا