2777
2789
👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👍👍خوشم اومد. 

البته اگه اسلام دست و پای دوستمونو نبسته باشه🤐

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه عاشقش میشی منکه دورشو داداشم ماشین کرد بالاش بلند و خرد وااای برام فرم میداد دلم میخاد دو ...

همین دیگه میترسم شوهرم خوشش نیاد هی ایراد بگیره من ناراحت بشم وگرنه من عاشق این مدل موهام

کلا این نمیزاره من تیپ بزنم 

حتی لباسام ست می پوشم خوشگل میشه میگه برو عوض کن😭 همش بخاطرش تیپم خراب میشه

مبارکه عزیزم . چند تموم شد ؟

۴۳۰۰از تولیدی تو قم سفارش دادم بدون میز و عسلی

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
البته اگه اسلام دست و پای دوستمونو نبسته باشه🤐

😁😁😁😁✋✋✋✋✋✋✋

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️
گلخونه خودته جولیا خانوم🤗🤗

سلامممم عزیزم خوبی؟

نه فدات شم مغازس اینا فروشیه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
همین دیگه میترسم شوهرم خوشش نیاد هی ایراد بگیره من ناراحت بشم وگرنه من عاشق این مدل موهام کلا این ن ...

عه واا چرا خو؟!

عزیزم اگه میخای این سبکا موهاتو کوتاه کنی سعی کن بری زیر دست آرایشگر مرد چون خیلی واردن به این سبکا ...

واقعا 

اخه نمیتونم که

بقول اون دوستمون اسلام دست و پامونو بسته بعد هم همسر گرامی

حالا از اسلام هم فقط همین حجابشو قبول داره ها😂😂

چیکار کنم یعنی پیش آرایشگر زن نرم؟یا یه مدل اسونتر انتخاب کنم؟