2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس طلاهای خواهرم که دزدیدن😢

آخی

باز این یه سرویسه 

عمه من میره بیرون از خونه میاد خونه میبینه ۳تاا سرویس و ۴تا دستبند و ۳تا انگشتر و چند تا چیز دیگه کلا همه طلاهاش نیست.شوهرشم خونه بوده میگه چیزی ندیدم.گویا خواهر شوهرشم این وسط یه سر اومده رفته

حالا داره دیوانه میششه

مگه چند وقت تو سال برف دارید؟

ببین برف زیاد نیس بیشتر از دو سه ماه اما سرما ول نمیکنهههههه

حتی تو بهارم سرده هنوز 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
آخی باز این یه سرویسه  عمه من میره بیرون از خونه میاد خونه میبینه ۳تاا سرویس و ۴تا دستبند و ۳ ...

آخه خواهرم نامزده تازه فقط این نیست حلقه و النگوهاش هم. بردن

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
عزیزممممم.کی بردن کی برده معلومه؟ 

روزی که مادرم داشتم عمل میکردن همه بیمارستان بودیم اومدیم دیدیم دزد اومده😖 مشخص نشده هنوز کار کیه ،پرونده تو اداره آگاهی هستش

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن