2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمنم دارومصرف میکنه اینجادیدم چقدربین افرادزیاده خواهرم دیگه اون افکارونداره شماهم بهترمیشیدفقط بدونین همه این فکراپوچه

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
پس يعنى تاثير نداره؟ چيزى نميشه؟ دارم دارو مصرف مى كنم

نه عزیزم نداره مثل قانون جذبه فکرات پس رهاشون کن تا رهات کنن

تو زندگیت مشکلی داری که دچار وسواس شدی؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

[QUOTE=83792243]خواهرمنم دارومصرف میکنه اینجادیدم چقدربین افرادزیاده خواهرم دیگه اون افکارونداره شماهم بهترمیشیدفقط ...[/QUOTE

انقدر مى ترسم يه وقتايي اضطراب شديد مى گيرم، صحنه هاى وحشتناك و هى حرف مياد توو ذهنم انقدم اين روزا از قانون جذب حرف مى زنن آدم بد تر مريض مى شه ، واسه عزيزام هى افكار بد مىياد 

نه عزیزم نداره مثل قانون جذبه فکرات پس رهاشون کن تا رهات کنن تو زندگیت مشکلی داری که دچار وسواس شدی ...

شايد خنده دار باشه ولى من سر يه فال اينجورى شدم 

[QUOTE=83792243]خواهرمنم دارومصرف میکنه اینجادیدم چقدربین افرادزیاده خواهرم دیگه اون افکارونداره شما ...

داروبخوری که بهترمیشی دکترت خوبه تهرانی دکترخواهرم عالیه حتی فکرخودکشیم میومدولی العان هیچ فکری نمیادمیخای بپرسم ازش بهت بگم ادرسو

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
يعنى چى؟ يكم بيشتر بگو تر خدا

من بخاطر روحیه حساسی که دارم از بچگی وسواس فکری دارم یعنی میتونم بهت بگم شاید از ۶_۷ سالگی

فکرایی مثل اینکه مثلا اگه پامو روی لبه فرش بذارم بدبخت میشم یا اگه یک جمله رو توی ذهنم چندبار تکرار نکنم خدایی نکرده خانوادمو از دست میدم و اینجور چرت و پرتا که بعضی وقتا به شکل تیک عصبی هم در میومد

قبلا بیشتر بود ولی الان کمتره چون انقدر بزرگ شدم و به این درک رسیدم که بفهمم اینا چرت و پرته

الان دیگه وقتی با همچین فکرایی رو به رو میشم با خودم میگم منکه اینهمه تا تونستم به خلق خدا محبت کردم و کلا توی زندگیم کارای خوب انجام دادم مگه میشه که بخاطر اینکه قدمام روی لبه فرش بیفته بدبخت بشم؟!!!!

معلومه که مسخره ست

اینجوری باهاش کنار میام د آروم میشم

داروبخوری که بهترمیشی دکترت خوبه تهرانی دکترخواهرم عالیه حتی فکرخودکشیم میومدولی العان هیچ فکری نمیا ...

آره عزيزم تهرانم اره مى پرسى واسم لطفا الان دارم قرص مى خورم فلوكسامين بهترم ولى يهو استرس ميو فته به جونم مى گم واى چه افكارى دارم

من بخاطر روحیه حساسی که دارم از بچگی وسواس فکری دارم یعنی میتونم بهت بگم شاید از ۶_۷ سالگی فکرایی م ...

آره منم از بچگى مث شما بودم ولى در مورد كاشياى روى زمين ، الان ٥ ماه گلومو گرفته ول نمى كنه همش ترس از دست دادن عزيزامو دارم مى گم نكنه با اين فكرم اينجورى بشه يهو به خودم اومدم ديدم ٥ ماه دارم فقط فكر مى كنم