2789
عنوان

دارم میمیرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست
دکتر گفت بایدداز دندونت عکس بگیریم 

عکس نگیری ها خیلی ضرر داره

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوردن که نه با سرنگ ماده داخل ژلوفنو بکشه بیرون بریزه رو دندونی که درد میکنه سریع خوب میشه

فرقی نمیکنه بالاخره وارد بدن میشه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد

فردا صب یه ازمایش قند دارم دکتر گفت نصف شب چیزی نخور..اگه استامینی فن بخورم واس ازمایشم بد نیست بنظرتون

زندگی اب روان ست روان میگذرد انچه اقبال منوتوست همان میگذرد
فردا صب یه ازمایش قند دارم دکتر گفت نصف شب چیزی نخور..اگه استامینی فن بخورم واس ازمایشم بد نیست بنظر ...

زنگ بزن اورژانس بپرس بعضی دارو ها ۳ ماهه اول بارداری مضر هست و بعضی سه ماه آخر 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
زنگ بزن اورژانس بپرس بعضی دارو ها ۳ ماهه اول بارداری مضر هست و بعضی سه ماه آخر 

دکتر گفتن میتونی یه استامینی فن ساده بخوری ولی صبح ازمایش قند دارم گفتن نیم شب چیزی نخورم

زندگی اب روان ست روان میگذرد انچه اقبال منوتوست همان میگذرد
دکتر گفتن میتونی یه استامینی فن ساده بخوری ولی صبح ازمایش قند دارم گفتن نیم شب چیزی نخورم

اگه میتونی تحمل کن اگه سخته بخور صبح زنگ بزن دکترت بگو که قرص خوردی اگه لازمه روز دیگه ای آزمایش رو انجام بدن