roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عنوان ویتامین E😞 308 بازدید | 4 پست سلام من اخرای اسفند انتقال دارم ..میگن ویتامین e واسه لانه گزینی خوبه...منم میخوام از الان شروع کنم...ولی نمیدونم ویتامین ای چند میلی بگیرم؟؟ خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰 1397/12/14 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسون1 عضویت: 1395/03/01 تعداد پست: 19977 دکترت گفته؟فقط به حرف دکترت گوش بده لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید🌼
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 دکترت گفته؟فقط به حرف دکترت گوش بده نه دکترم نگفته اونایی که انتقال دادن از تجربشون گفتن خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
آیسون1 عضویت: 1395/03/01 تعداد پست: 19977 نه دکترم نگفته اونایی که انتقال دادن از تجربشون گفتن آهان.من اطلاع ندارم عزیزم ولی خودم که قبل از بارداری ویتامین ای میخوردم دکترم گفت به محض باردار شدن قطعش کنم.شمارو نمیدونم لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید🌼
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 آهان.من اطلاع ندارم عزیزم ولی خودم که قبل از بارداری ویتامین ای میخوردم دکترم گفت به محض باردار شدن ... اهان....ممنون عزیزم...انشاالله بسلامتی نی نیت بیاد بغلت خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰