2777
2789
عنوان

خانمهای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 61 پست
چرا گریه  نی نی متوجه میشه ها ؛ انشاالله به خیر این روزا میگذره خدا بزرگه... غذا هم نمیذاری؟ ...

خیلی دلم میگیره،شرایطم سخته،یه بچه مدرسه ای دارم،شوهرم تا شب سرکاره،غذا هم شاید در هفته یکی دوبار به زور درست کنم،اونم نه طعم سابق رو داره و نه لذتش،

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس جان من الان پاهام فکر نکنم بتونم. درست حرکت بدم از بس احساس میکنم گوشت ماهیچه هام از بین داره می ...

خیلی سخته درکت میکنم کاملا،ان شالا مُزد زحمات مون ببینیم،لامصب روزها هم خب نمیگذره

خانوم ها من یه سقط سال سه سال نیم پیش داشتم یکماهه بعدش پارسال باردار شدم هفته 10قلب جنین کار افتاد معلوم نشد چرا بعد با شیاف بیمارستان هزار مکافات سقط کز دم چون شیاف زیاد بهم داده بود دکترم گفت دیکه چیزی نمونده شیش ماه بعدش برا اقدام رفتم سونو چکاپ گفتن حفتت مونده عفونت کردی دیگه سریع هیستروسکوپی شدم دو ماه بعد دکتر گفت اقدام کن باردار شدم اما از اول بارداری تا نه هفته خوب بودم بعد ویار شدید گرفتم  لکه بینی شروع شد تا اینکه استراحت کردم طول سرویکس کوتاه شد سرکلاژ  

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

عزیزم طول سرویکس همون اندازه دهانه رحم که تو سونو معلوم میشه 

الیه اصرار من خودم از همون اول رو این سرویس بخاطر دو شاخگی خیلی کم رحمم بود وگرنه خیلی دکترا اصلا نمی گن به مریض هاشون منم 38 بود یهو آمد 27

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

یه گروه داریم تو تل فقط برای باردارا 

دوس داشتین ب این ایدیم پیام بدین لینک بدم بهتون ک دور هم از تجربیات هم استفاده کنیم😍

Marmar_fala

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت
خیلی سخته درکت میکنم کاملا،ان شالا مُزد زحمات مون ببینیم،لامصب روزها هم خب نمیگذره

آره لعنتی هرروز انگار بلند تر میشه .خدا کمک کنه به همه ته دلم  فقط میگم کاش اتفاق بدی نیفته بدونم آخرش بچه سالم بهم بده 🙏

یه گروه داریم تو تل فقط برای باردارا  دوس داشتین ب این ایدیم پیام بدین لینک بدم بهتون ک دور هم ...

مرسی عزیزم

انشاالله به خیر میگذره... مجله جدول بگیر حل کن و تی وی ببین... والا من خودم تو غربت با این دو مورد ...

وای کاری نیس نکرده باشم واقعا دیگه دل دماغ ندارم

شما هفته چندین؟

بخدا  استخوناش وحشتناک درده،نمیتونم از دردش خواب برم،فقط مونده دوتا شاخ در بیارم،بارداری اولم آ ...

انشالله زودی خوب میشی کاریش نمیشه کرد بارداریه و هزار گرفتاریش .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...

عزیزم  با حرکت بچه جفت بالا میره منم سر راهی بود اوایل دکتر گفت این مهم نیس جابجا میشه فقط دهانه رحم من ضعیف و کوتاه بود انگار دردسر شد 

انشالله زودی خوب میشی کاریش نمیشه کرد بارداریه و هزار گرفتاریش .

مرسی عزیزم،ان شالا بسلامتی فارغ بشی گلم،مث اسمت شیرزن هستی یا نه؟😌

من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...

دست منم بیحسه و صبح که از خواب بیدار میشم درد خیلی شدید دارم اونم دست راستم و سه تا انگشت وسطم که رفتم دکتر گفت اکثرا تو بارداری همینطور میشن که باید تحمل کنی و روزا دستتو ورزش بده که ورزش بی تاثیره

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام

خانم ها این جا بیاید گهگاهی به هم کمک کنیم روزامون بگذره .ایشالا هممون راحت این زمان طی،کنیم با بچه سالم تو بغل