الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوم ها من یه سقط سال سه سال نیم پیش داشتم یکماهه بعدش پارسال باردار شدم هفته 10قلب جنین کار افتاد معلوم نشد چرا بعد با شیاف بیمارستان هزار مکافات سقط کز دم چون شیاف زیاد بهم داده بود دکترم گفت دیکه چیزی نمونده شیش ماه بعدش برا اقدام رفتم سونو چکاپ گفتن حفتت مونده عفونت کردی دیگه سریع هیستروسکوپی شدم دو ماه بعد دکتر گفت اقدام کن باردار شدم اما از اول بارداری تا نه هفته خوب بودم بعد ویار شدید گرفتم لکه بینی شروع شد تا اینکه استراحت کردم طول سرویکس کوتاه شد سرکلاژ
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...
دست منم بیحسه و صبح که از خواب بیدار میشم درد خیلی شدید دارم اونم دست راستم و سه تا انگشت وسطم که رفتم دکتر گفت اکثرا تو بارداری همینطور میشن که باید تحمل کنی و روزا دستتو ورزش بده که ورزش بی تاثیره