یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خسته م شده،یهو میزنم زیر گریه،۱۳هفتم،الانم از دست درد خوابم نمیبره،یه دستم کامل بی حس شده،دلیلش رو نمیدونین؟
من داستان دارم اما هفته 16طول سرویکس 27سرکلاژ شدم آلان 25 هفتم
انشاالله به خیر میگذره...
مجله جدول بگیر حل کن و تی وی ببین...
والا من خودم تو غربت با این دو مورد روزا رو میگذرونم...سخته ولی میگذره
یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...
عزیزم این دردها تو بارداری هستند منم یه روز یه دستم یه روز یه پام 😔 امروز هم حس میکنم قراره دست چپم درد کنه.کاریش نمیشه کرد باید تحمل کرد. انشالله به سلامتی فارغ بشی
من استراحت مطلقم،بخاطر خونریزی،و جفت پایین،سرویکسم خوبه،ولی کل روز توی خونه هستم و درازکشیدم،خیلی خس ...
چرا گریه
نی نی متوجه میشه ها ؛
انشاالله به خیر این روزا میگذره خدا بزرگه...
غذا هم نمیذاری؟؟؟؟
نفس جان من الان پاهام فکر نکنم بتونم. درست حرکت بدم از بس احساس میکنم گوشت ماهیچه هام از بین داره میره فلج شدم انگار کتف گردن که نگو اوایل بارداری خون ریزی کردم استراحت نسبی کردم تا 16 هفته سرکلاژ شدم مطلقم تا الان .درمانده شدم😔
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝