2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

179 بازدید | 33 پست

خانوما کسی هست بعداز نزدیکی تخمدان هاش تیر بکشه زیر دل و زیر نافش و جلوگیری ام نداشته باشه؟

علتش میدونین چیه؟

من ۵.۶روز دیگه موعد پریدمه نزدیکی داشتم حالا خیلی تیر میکشه زیر دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چن  روزی بود این علائمو داشتم زیر دلمو بالای نافم درد داشتم ولی امروز خود به خود یکم بهترم ولی مال من بعداز نزدیکی نبود چن روزی میشد این جوری بودم،اقدامم هستم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
منم چن  روزی بود این علائمو داشتم زیر دلمو بالای نافم درد داشتم ولی امروز خود به خود یکم بهترم ...

منم داشتم و خوب شدم باز دوباره رابطه داشتم تیر میکشه خب شما چی شد بارداری الان؟

منم داشتم و خوب شدم باز دوباره رابطه داشتم تیر میکشه خب شما چی شد بارداری الان؟

ن هنوزمنتظرم ببینم این ماه خبری میشه یا نه،

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
نه من سنو دادم ماه پیش نداشتم که 🙄🤔☹

نه خواهری انشاالله مشکلی نداری  دوست بالایمونو ریپلای کردم که امضاهامون عین همه

خبری بود خبر بده بمنم 

انشالله به امید خدا،چن وقته اقدامی؟

احتمالا کیست داری.. 

واسه ت دعا کردم خدا خیلی مهربونه انشاالله یه نی نی سالم بهت میده انشاالله به همه ی منتظرا بده به منم یه نینی سالم بده کاش