2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه ک عیدی خدا یه نی نی سالمو خوشگلو تپل بذاره تو شیمکد 😍

امیدوارم ،قوربون دل مهربونت از ته دلم واست دعاکردم توام وگه لایق دونستی واسم دعا کنه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
منم چن  روزی بود این علائمو داشتم زیر دلمو بالای نافم درد داشتم ولی امروز خود به خود یکم بهترم ...

چ غم بزرگیییی 😔😔😔😭😭😭 وای نمیتونم فکر کنم مامانم یه دقیقه نباشه.. اشک تو چشام جمع شد 😔خدا رحمت کنه مادرتو

امیدوارم ،قوربون دل مهربونت از ته دلم واست دعاکردم توام وگه لایق دونستی واسم دعا کنه

حتمااااا مطمئنم خیلی زود خدا نی نی سالم بهت میده.. ک با اومدنش ارامش میگیری.. با نفساش.. با بوی خوب اون فسقلیییی 😍

چ غم بزرگیییی 😔😔😔😭😭😭 وای نمیتونم فکر کنم مامانم یه دقیقه نباشه.. اشک تو چشام جمع شد 😔خدا رحمت ...

خیلی ممنون،غم دلم خیلی بزرگه  واز کار خدام ناشکری نمیکنم حالام اطرافیانم دارن باحرفاشون خیلی اذیتم میکنن، خدا مادرتونو واست نگه داره ایشالله همیشه بالا سرتون باشه،مادرمن تنها مادرم نبود دوستم بود همه کسم بود خیلی بهش وابسته بودم نبودش بزرگترین ضربه ی روزگار بود تاآخر عمرمم با این غم یرپا نمیشم یه قسمتی از وجودم خیلی وقته نیست

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
حتمااااا مطمئنم خیلی زود خدا نی نی سالم بهت میده.. ک با اومدنش ارامش میگیری.. با نفساش.. با بوی خوب ...

حرفات خیلی قشنگن بوی انیدنیدن خدا قسمت همه ی منتظرا بکنه انشاالله

خیلی ممنون،غم دلم خیلی بزرگه  واز کار خدام ناشکری نمیکنم حالام اطرافیانم دارن باحرفاشون خ ...

واقعاااا نمیتونم درک کنم.. ولی از سختم سخت تره 😔😔😔از خدا میخوام قلبتو اروم کنه.. مطمئنم خدا اگه یه درو بست یه در دیگه رو باز میزاره... واسه ارامش دلت دعا میکنم 😘😘

چی شد عزیزم مامان شدی؟

سلام خواهری ممنون که به یادم بودی،ولی هنوز بی بی نزدم ۲۳موعدم ببینم چی میشه به امید خدا واسم دعا کن ،تو چه خبر خوبی؟

سلام خواهری ممنون که به یادم بودی،ولی هنوز بی بی نزدم ۲۳موعدم ببینم چی میشه به امید خدا واسم دعا کن ...

سلامتی انشاالله که حامله ای

منم تا وسط هفته مشخص میشع انشاالله که بیایم خبر بدیم حامله ایم 

سلامتی انشاالله که حامله ای منم تا وسط هفته مشخص میشع انشاالله که بیایم خبر بدیم حامله ایم&nb ...

انشالله که میای و میگی که حامله ای به امید خدا،از ته دلم واست دعا میکنم ،منتظر خبرای خوبت هستم